Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jarmo Moilanen (halos_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 10.07.2002



Tervehdys kaikille,

Hienoa että heinäkuukin tuottaa tuollaisia havaintoja! Onnittelut Jukalle ja ala raahaamaan vaan sitä kameraa mukanasi! Ajattele jos siellä olisi ollut pyramidiparryjä!

Niin, asiaan. Allekirjoittaneen henkilökohtainen sähköpostiosoite muuttuu. Osoite jarmom_at_netppl.fi poistuu kokonaan käytöstä jatkossa tolkuttoman spämmäyksen vuoksi tämän kuun lopussa. Joten se kannattaa poistaa jos se joltain löytyy osoiteluetteloista.

Jatkossa minuun saa parhaiten sähköpostitse yhteyden tämänkin viestin halos_at_luukku.com osoitteesta (Joku oli jo varannut halo-alkuisen luukku-osoitteen... Kuka tunnustaa?) tai moilanja_at_luukku.com osoitteesta. Toivoisin halos-osoitetta käytettävän haloasioihin, mutta tuo moilanja-osoite on jatkossa minun ykkösosoitteeni. Molemmat osoitteet ovat jo aktiivisia.

Ja tokihan minut saa jatkossakin kiinni jaostonvetäjän osoitteesta halot_at_ursa.fi. Tuo osoite on Veikon toimesta jo ohjattu tuohon minun halos-osoitteeseeni. Tämä on hyvä osoitus siitä, kuinka hyödyllinen on jaostonvetäjien vakio-osoite.

Jarmo

>
>
> Moi!
>
> Itäisessä Suomessa kannattanee olla tarkkana, sillä mielestäni itään tai
> ainakin koilliseen päin liikkunut pilvialue tuotti 9 maissa Riihimäen
> taivaalle 18,20,23 ja 35 renkaat sekä 18 ja 23 ph:t. Näytelmän
> intensiteetti oli lyhyen aikaa varsin hyvä, ja tuolloin 20 ja 35
> renkaatkin ilmestyivät. Eipä kuitenkaan ole täällä töissä kameraa mukana,
> joten se siitä. En varmaan ikinä opi...
>
> -Jukka-
>