Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jarmo Moilanen (jarmom_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 05.04.2002



Tervehdys,

Edellisen viestin lopussa jo ehdin mainostaa avanneeni tämän vuotisen halohuhtikuu-projektin havaintosivun. Sivu löytyvät osoitteesta:

http://www.ursa.fi/ursa/jaostot/halot/havainnot/huhti02.html

Huhtikuun ohjeistus lyhyesti:

B-muotoja sisältävistä havainnoista voi huudella tällä listalla aivan vapaasti tämän huhtikuun ajan. Korjauksia tuon sivun tietoihin ja havaintoja tavanomaisemmista muodoista tuolle sivulle lisättäväksi voi lähetellä minulle viikottain tai sopivaksi katsomallaan aikataululla sähköpostilla osoitteeseen: halot_at_ursa.fi.

Kun ilmoittelette mitä on näkynyt, niin mainitkaa päiväys, kaikki näkyneet muodot ja havaintopaikkakunta. Ei siis näin: "Eilen tavan kamaa ja 46 allasivuava täällä. Tv: Urpo Havaitsija" vaan näin: "4.4.2002 näkyi seuraavaa: 22r, sa, 22ysk, 46ysk ja 46 allasivuava Urjalassa. Tv: Urpo Havaitsija."

Toki toivon myös, että havainnoista lähetetään sitten asialliset jaoston lomakkeille kirjatut havainnot jaostoon kun huhtikuu on loppunut (10.5. mennessä mielellään). Osoite on alla.

Hyviä haloja kaikille!
Jarmo



Jarmo Moilanen / Halojaosto
Säräisniementie 250
91760 SÄRÄISNIEMI