Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jarmo Moilanen (jarmom_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 28.03.2002



Tervehdys valkopilvisten taivaiden tähyäjät,

Se on sitten jälleen huhtikuu alkamassa. Tarkoitus olisi viedä halohavaintorintamalla läpi taas hiukan normaalia tiiviimpi jakso, joka kestää huhtikuun ajan. Tällöin olisi tarkoitus, että jokainen havaitsija pyrkii havaitsemaan ja raportoimaan näkemänsä halot. Jakso on vain kuukausi, joten ei pitäisi olla liian suuri urakka kenellekään.

Huhtikuun havainnoista on jälleen tarkoitus pitää yllä verkkosivua jaoston kotisivuilla, jolla listataan mitä on viime päivinä missäkin päin Suomea näkynyt. Tätä varten viikkoraportteja voi lähetellä allekirjoittaneelle. Sitten kuun loputtua toivoisin huhtikuun havainnot asiallisesti lomakkeille täytettyinä piirrosten (tai kuvien) kera jaostoon (osoite alla). Ei ole ihan varma, tullaanko tämän vuotisesta projektista tekemään erillistä paperiyhteenvetoa, mutta ei sekään ole poissuljettu. Työryhmää siihen ei ainakaan ole vielä ilmoittautunut. Verkkoraportin osoitetta en vielä osaa sanoa, sillä jaoston sivusto on menossa muutenkin uusiksi huhtikuun aikana, joten ilmoitan osoitteen hiukan myöhemmin kun saan uuden verkkosivuston hakemistojärjestyksen viimeisteltyä.

Halojaoston sähköpostilistalla halo-l_at_ursa.fi voi huhtikuun ajan ilmoitella hiukan löysätyin kriteerein varsinkin B-lomakemuotoja nähtäessä. Myöskin paremman puoleiset yleisiä haloja sisältävät näytelmät voi raportoida suoraan jaoston listalle.

Katseet ylös ja havaitsemaan!

Terveisin,
Jarmo



Jarmo Moilanen / Ursan halojaosto
Säräisniementie 250
91760 SÄRÄISNIEMI
halot_at_ursa.fi