Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jarmo Moilanen (jarmom_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 25.03.2002



Tervehdys,

Pitkääääään odotettu yhteenveto halohuhtikuulta 2001 on valmistunut. Herrojen Jarkko Korhonen ja Teemu Öhman 22 sivuinen hengentuotos löytyy osoitteen http://www.ursa.fi/ursa/jaostot/halot/havainnot.html avulla. Sieltä löytyy Pyramidi - Huhtikuun 2001 haloyhteenveto -linkin, jolla voi ladata yhteenvedon PDF-formaatissa. Tiedosto on 843 kt, joten aivan pieni se ei ole ja vaatii ilmaisen Acrobat Reader -ohjelman jotta sen voi avata ja tulostaa jos haluaa. Huom! Tuo osoite toimii vielä toistaiseksi, muutaman viikon kuluttua olisi tarkoitus pistää koko sivusto uusiksi ja silloin tuo osoite ei välttämättä ole enää oikein.

Kaikille asiallisia havaintoja lähettäneille olisi tarkoitus lähettää tuo 2001 yhteenveto myös paperisessa muodossa kuten tapana on joskus ollut. Täytyy vaan selvittää tuo kustannuspuoli vielä kun yhteenveto tällä kertai odotutti itseään seuraavalle budjettikaudelle.

Lähettelen pian lisätietoja Halohuhtikuu 2002 -projektista. En luultavasti lähettä mitään jaostokirjettä vaikka se järkevää olisi, mutta en loppujen lopuksi ole sen järkevyydestä vakuuttunut enää nykyisin.

Joka tapauksessa valmistautukaa jo mielissänne tiiviiseen havainnointiin huhtikuussa. Tosin tämä kertaisen projektin yhteenvedosta ei ole takuita. Sellainen tehdään tai sitten ei, rahat siihen on budjetissa kyllä... Halukkaat toimittajat voivat ottaa yhteyttä minuun.

Jarmo
Halojaosto