Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jarmo Moilanen (jarmom_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 08.03.2002



Tervehdys kaikille,

Tape kertoi tuossa 6 maaliskuuta Alaskan Fairbanksissä näkyneestä hulppeassa sivuava näytelmästä. Mukana mm. kohtalaisen järkky ala-aurinkokaari, jumalaiset 46 kamat (eikä 22 ylläsivuavakaan mikä surku ollut), mutta kumman heikko Wegener(!). Joitain kuvia (eivät Tapen) löytyy osoitteesta: http://climate.gi.alaska.edu/brian/sundog.html. Tapen mukaan (joka koki ihmeparantumisen tunniksi kesken sairastelunsa) näytelmä oli visuaalisesti vieläkin parempi kuin noissa kuvissa.

Kevät on alkamassa, joten olkaa varuillanne! Haloajat lähestyvät ja minä tahansa päivänä taivaalla voi olla jotain Fairbanksin kaltaista...

Niin ja jos vielä on lähettämättömiä halohavaintoja niin niitä sopii lähetellä ensi viikolla jos mielii niiden ehtivän seuraavan UMiin. Erityisesti toivon viime vuoden havaintoja, sillä tarkoitus on tehdä lyhyt yhteenveto tilastomuodossa viime vuodesta.

Jarmo