Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jarmo Moilanen (jarmom_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 10.01.2002



> > maassa. Haloja voi näkyä kosteilla palkkalistoilla."
>
> Ja mikähän "palkkalistoilla" on alunperin ollut?

Koska juttu siteeraa minua voin kertoa, että siinä pitäisi lukea "paikkakunnilla". Tosin se on silloinkin vähän hupaisa lause (ei ole onneksi suoraan minun puheista vaan toimittajan omassa päässään vääntämä)... Onko kostea paikkakunta sellainen, jossa sataa paljon vai sellainen, jossa viini virtaa?.. Mitä häh? Kyseinen toimittaja soitti joskus aamullavarhaisella. Oli nähnyt sivuauringon (Uskomaton havainto!) Posiolla ja halusi kirjoittaa lehteen pikkujutun. Äijä ei osannut kysellä paljonkaan mitään järkevää ja minä en juuri herättettynä hirveän teräviä jaksanut kertoa. Ei ihme, että jutusta tuli mitä tuli.

Muuten, maaliskuussa (olikohan 12.3.?) pitäisi radiosta tulla joku sääilta tms. ohjelma ja siihen kenties ottaa osaa pari haloihmistä halojaoston piiristä asiantuntijoina... En ole vielä kuullut, ketkä toimittajalle ehdottamistani henkilöistä suostuivat hommaan vai onko nakki viuhunut jollekin muulle. Itse en osallistu, koska juttu tulee ulos suorana Pasilasta ja eihän YLEn kaltaisella mitättömällä firmalla ole varaa kustantaa minua sinne...

Jarmo

> Riikonen
>
>
> __________________________________________________
> Do You Yahoo!?
> Send FREE video emails in Yahoo! Mail!
> http://promo.yahoo.com/videomail/