Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jarmo Moilanen (jarmom_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 26.12.2001



Tervehdys kaikille halohavaitsijoille,

Viime aikoina on ollut suunnitelmia Ursa Minorin aikataulun muutoksesta. Mitään asian suhteen ei vielä ole varsinaisesti lyöty lukkoon, en ainakaan minä ole sellaista kuullut.

Siltä varalta, että UMin aikataulu siirtyy kaavailujen mukaisesti kuukautta aikaisemmaksi, aioin pyytää havaitsijoita lähettämään joulukuun 2001 havainnot minulle heti tammikuun alussa. Tämä siksi, että kaavailuissa UMin 1/2002 numeron deadline sijoittuisi jo tammikuun puoliväliin. Joten toivoisin, että saisin jotain materiaalia kyseiseen ykkös UMiin. Myös kaikki vanhemmat, vielä raportoimattomat havainnot on hyvä lähettää minulle vuoden vaihteen jälkeen. Aion saada ykkösnumeroon jonkinlaisen yhteenvedon.

Mikäli kaavaillut UMin aikataulumuutokset toteutuvat, on havaintojen postitusajankohta jatkossa jokaisen parittoman kuukauden alkupäivinä nykyisen parillisen kuukauden sijasta. Mutta palataan siihen sitten, kun UMin aikataulu varmistuu.

Jarmo Moilanen
halojaosto



Jarmo Moilanen
Säräisniementie 250
91760 SÄRÄISNIEMI