Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jarmo Moilanen (jarmom_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 30.10.2001



Tervehdys täältä jaoston "päämajasta"

Kaikki tietänee, että Avaruus 2001 -näyttely on ensi viikonloppuna Helsingin Kaapelitehtaalla. Halojaostolta on Ursan osastolla ainakin kaksi A2 posteria. Lisäksi allekirjoittanut pitää (Piikin Jarin kanssa vuorotellen) lyhyen esittelyn Ursan osastolla lauantaina 11-13 välillä pariinkin otteeseen. Lisäksi kello 16.30 alkaa isossa Auditoriossa niin ikään Jarin ja minun yhteisesitys ilmakehän valoilmiöitä ja haloista erityisesti.

Tervetuloa kaikille.

Toinen juttu. Onko kukaan nähnyt tämän minulle tulleen viestin mainitsemaa traileria tai tietääkö joku tästä enemmän? "A friend of mine told me that there had been a trailer on Discovery channel about haloes and that it was probably you that participated. Do you know if there is a program about Haloes on Discovery Channel, and if that is the case when are they going to send it?" Minulla ei ole aavistustakaan tuosta kun minulla ei näy edes nelosta. Tuon lähettäjä on muuten Ruotsista.

Terveisin,
Jarmo