Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jarmo Moilanen (jarmom_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 31.05.2001



Tervehdys,

Ajattelin vain kertoa, että allekirjoittanut ilmestyy todennäköisesti Ursan toimistolle ensi tiistaina (5.6.). Ilmestyn toimistolle luultavasti keskipäivään mennessä ja olen siellä todennäköisesti jonnekin kuuteen asti.

Jos jollain pääkaupunkiseudun ihmisillä on vielä joitain hyviä halokuvia Walter Tapen ja minun kirjaan tarjottavaksi, voisivat tuoda niitä näytille. Kirja keskittyy pyramidikidehaloihin, mutta kaipaamme myös joitain hyviä kuvia ihan tavaomaisistakin haloista. Erittäin kiinnostavia olisivat kuvat, joissa on hyvä sommittelu ja etualalla jotain muuta kuin kuvaajan käsi peittämässä aurinkoa...

Muistuttaisin, että tarvitsemme kirjan kuvia varten mielellään alkuperäisdiat. Paperikuvista negatiivit, koska paperiprintit eivät ole koskaan riittävän laadukkaita. Koska kirjan värikuvitukseen uppoaa tolkuttomasti rahaa, emme tietenkään halua käyttää niitä rahoja dublikaatteista kopioituihin dioihin. Kuvaaja saa korvaukseksi julkaistusta kuvasta kyseisen 110-200 sivuisen englanninkielisen kirjan. Lisäksi olen luvannut arpoa ainakin yhden kirjan kaikkien niiden kesken, jotka tarjoavat kuvia kirjaan mutta joiden kuvia ei julkaista. Kaikki diat tullaan palauttamaan.

Todella hyviä kuvia kannattaa tarjota ja kuvata kirjaa varten vielä syksylläkin. Vaikka kirjan käsikirjoitus on jo kohtalaisen pitkällä, ei kuvien valitsemista ole oikeastaan kunnolla edes aloitettu.

Mr. Pekkola! Sen yhden tiedät-kyllä-minkä dublikaatin soisin ilmestyvän Ursan toimistolle kun olen siellä! Tai no, voinhan minä sen Klaukkalasta käydä hakemassakin jos niin sovitaan...

Jarmo