Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Martti Penttinen (halorengas_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 27.02.2001



25.2.01 klo 9:45 alkoi tosi kideryöpytys näytelmät ja jatkui ihan iltaan asti. Pakkasta oli -19.2 astetta ja kosteus 46%. Aluksi oli hetkenaikaa oikea sivuaurinko ja pilarit molempiin suuntiin.  Klo 10:24 ilmestyi zyk., pitkän pilarin kanssa.Pilari aina zykkiin asti. Leveten kaksihaaraiseksi ylhäältä. Näytelmä oli taivaalla klo 11:01 asti. Sain replikoitua pari lasillista kiteitä. Niissä oli aivan samanlaisia kiteitä kuin aikanaan Kokkolassa-ellipsi näytelmässä.  Tosin vähäisemmässä määrin kiteitä. Lisänä oli näitä "putken" mallisia "kiteitä",yllättävän runsaasti -niinkuin Kokkolan näytelmässä. Mikä vaikutus niillä lienee!? Ellipsiä en saanut näkymään. Vaikka aiheet oli hyvät. Kiteitä oli liian vähän. Pilareista kuitenkin muodostui vähän ellipsiä muistuttavaa.
Tänä aamuna 27.2 klo 9:32 Saman toistoa kuin sunnuntaina. Kiteitä satoi vielä vähemmän ja sivuaurinkoa ei näkynyt. Klo 13:32 oli 22r,pilari ja ylläsivuava. Kuvata olen koittanut noita edellisiä näytelmiä, mutta en tiedä vielä mitä kuvista tuli.
Tämmöistä täältä Virtain varrelta MP.