Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jarmo Moilanen (jarmom_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 12.01.2001



Hienoa!

Myös täällä Oulujärvellä näkyi vuoden ekat halot juuri (12.1.2001 klo 11.00-). Näkyvät itseasiassa vielä tätä kirjoittaessani. Kirkkaat saurit ja pilari pilvistä satavissa kiteissä. Ei kuitenkaan kehittynyt parempaan suuntaan sitä äsken kuvatessani, joten palasin töihin.

Niin, ja jos se henkilö, joka lähetti yhden joulukuun havainnon postikortissa uudenvuoden toivotuksin voisi kertoa vielä nimensä (oli kortista unohtunut), niin olisin kiitollinen. Arvaan käsialasta kyllä kuka kortin lähetti, mutta varmistetaan.

Muillekkin vihjeeksi. Merkitkää jokainen jaostolle lähettämiinne havaintoihin liittyvät paperit selvästi nimellänne. Se helpottaa huomattavasti havaintojen käsittelyä. Havaintoja joutuu toisinaan ottamaan havaitsijan muista papereista eroon esim. UMiin kuvia skannattaessa. Kun papereissa on nimet, niin oikea havaitsija löytyy hiukan nopeammin. Lisään niitä nimiä kyllä nimettömiin papereihin, kun niitä tänne tulee.

Jarmo

>
> Senverran harvinainen tapaus näkyi eilen illalla (11-12.1.), että päätin
> tiedottaa asiasta yleisemminkin. Vuoden eka haloilmiö ilmestyi näkyviin
> kuunpilarin muodossa tuossa 20.30 paikkeilla Helsingissä, keskipilvien/
> jääsumun aiheuttamana! Siitä se alkaa...
>
> -Jukka-