Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jarmo Moilanen (jarmom_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 06.01.2001



Tervehdys,

Halusin vain muistuttaa, että jos pöytälaatikoistanne löytyy jaostolle lähettämättömiä eli raportoimattomia halohavaintoja vuodelta 2000 (tai vanhempiakin), niin toivoisin niitä tänne jo tämän kuun puolivälin tienoilla. Tämä koskee myös joulukuun 2000 havaintoja! Syy on se, että on taas aika tarkistaa ketkä on oikeutettu ilmais-UMiin ensi vuonna. Tarkalleen ottaen takaraja on 15. helmikuuta, mutta mitä pikemmin havainnot saan, sen kiitollisempi olen ja sitä täydellisemmän tilaston viimevuodesta saan mukaan 1/2001 UMiin.

Toinen asia on uusi havaintopalkinto.

Alkaneena vuonna kannataa tehdä havaintoja huolellisemmin sillä vuoden loputtua on tiedossa kunniaa ja kiva yllätys jollekkin havaitsijalle. Vuoden aikana tehdyt havainnot vaikuttavat siihen, kuka tuon palkinnon lopulta saa. Säännöt eivät ole vielä lyöty lukkoon, mutta sen verran valotan asiaa, että tarkoitus on kannustaa kunnollisiin havaintoihin ja mahdollisimman monesta havainnosta pitäisi löytyä ainakin päiväys, kellonaika, paikka ja piirros kunkin päivän tai yön halojen edustavimmasta vaiheesta. Palkinnosta on tarkoitus tulla jokavuotinen. Myös ulkomailla tehdyt ja jopa ulkomaalaisen tekemät havainnot lasketaan, kunhan ne vain raportoidaan halojaostolle asianmukaisesti. Huomautan lisäksi, että tämän palkinnon takana ei ole halojaosto, vaikka palkinto myönnetään jaostolle raportoitujen havaintojen perusteella. Tämä palkinto ei myöskään kilpaile Ursan Stella Arctii -palkinnon kanssa, sillä tämän palkinnon perusteiden mukaan Stella Arctii -palkintoa ei tulla koskaan myöntämään. Kunhan säännöt ovat selvillä, ilmoitan niistä tällä listalla ja todennäköisesti tässä tai ensi kuussa ilmestyvän jaostokirjeen yhteydessä.

Jarmo

|====================

| Jarmo Moilanen
| Säräisniementie 250
| 91760 SÄRÄISNIEMI
| Puh: 08-8107200
| GSM: 040-7756268
| S-posti: jarmom_at_netppl.fi
| Kotisivut: http://www.netppl.fi/~jarmom/index.htm
|====================