Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jarkko Korhonen (jarkkoko_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 13.12.2000



Iltoja

Jarmo ehti heittää tuossa kommentta keväästä, mutta T. Öhmanin kanssa ajattelimme jotain tämäntapaista kevään pään menoksi:

Pohdimme jaoston keväitä ja tulimme tulokseen että ehkä uskaltaisimme ottaa tehtäväksemme koota kevään halohavainnot lyhyin yhteenvedoin yksiin kansiin. Homma pelaisi aivan tavallisilla A ja Bhalolomakkeilla,  jotka vain lähetettäisiin ensin meille ja sitten ne edelleen pistettäisiin eteenpäin Halojaoston vetäjälle (Jarmo keväälläkin oletettavasti?). Aikana sopiva olisi perinteinen huhtikuu. Jos projekti venyy, ketään ei kiinnosta. Parempi lyhyt ja intensiivinen.

Allekirjoittaneen ehtona kuitenkin työpanokseni antamiselle on, luulen että tämän lauseen allekirjoittaa myös T. Öhman, että ne havainnot, jotka tulevat VAIN verkossa/sähköpostissa, jäävät armotta ulkopuolelle. Täysin. Siis yhteenveto tulisi olemaan vain lomakkeilla lähetettyjen havaintojen pohjalta. Tämä siksi, että halohavaintoon kuuluu kuva eikä lyhyt maininta "3.4. 22r 1315-1430 Oulu JK" ei paljoa kerro. Kuva sen sijaan edes jotain. Onhan se subjektiivinen havaitsijan kuva sessiosta. En siis ole tietokoneenvastainen ihminen vaan yritän kannustaa piirrostouhuihin. Ei liene liikaa vaadittu, kerran muutama vuosi sitten koko nettiä ei ollutkaan. Kuka sitäpaitsi jaksaa lukea tietokonelistoilta kerättyä havaintosälää, joka ei sisällä kuvia?

Jos verkkoon tehdään foorumi edellisten vuosien tapaan, voisin päivittää verkossa olevaa sivua, tosin itse laittaisin sinne kaikki ripaukset sen kummemmin erittelemättä, olisiko näytelmä parempi vai heikompi. Sivun profiili minun näkemykseni mukaan ei ole havaintojen lopullinen raportointifoorumi vaan lähinnä tilannekatsaus, joka on plus - miinus ajantasalla. Pääpaino ehdottomasti paperille kirjatuilla havainnoilla ja valokuvilla.

Konsepti on tässä ekaa kertaa kirjallisena, pureskelkaa!

                Jarkko Korhonen


                jarkkoko_at_student.oulu.fi              

===========================================================================
Jarkko Korhonen //// Yliopistokatu 14 as. 710 -O-O- 90570 Oulu L Finland +358 (40) 5910876 www.student.oulu.fi/~jarkkoko ===oOOo=oOOo===============================================================