Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jarmo Moilanen (jarmom_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 13.12.2000



Tervehdys,

Timo on ollut onnekas, allekirjoittanut ei nähnyt yhtään haloa marraskuulla. Ja tähän mennessä saapuneiden havaintojen perusteella ei kovinkaan paljon ole muuallakaan näkynyt. Ei sen puoleen, ei Chilessäkään ole näkynyt mitään ihmeellistä. Tapen sanoin: "...the trip was a disaster in the halo department." No, onpa retkikunnalla ollut enemmän aikaa ihailla Andien maisemia. Tape on jo Alaskassa ja suomalaiset palaavat muistaakseni 21. päivä.

Jotka eivät jo tiedä, Ursa Minorilla on uusi päätoimittaja nimeltään Kari A. Kuurre. Tuttu mies ursalaisille monista TjaAssa olleista artikkeleistaan. Näin ollen Ursa Minor jatkaa ilmestymistään.

Jos jollain on pöytälaatikossa havaintoja tältä vuodelta, niin allekirjoittanut voisi niitä mielellään vilkaista. Seuraavaan UMiin havainnot ehtivä, jos ne ovat minulla viimeistään ensi maanantaina. Toivon kuitenkin kuluneen vuoden havainnot itselleni viimeistään ensi helmikuun alkuviikoilla, mieluummin aikaisemmin.

UMin Sivuaurinko-palstalle kaipailen myös halojuttujen aiheita ja saa juttujakin kirjoittaa.

On ollut toiveita, että huhtikuussa 2001 olisi jälleen havaintoprojekti, josta materialisoituisi jotain konkreettisempaa kuin maininta UMissa. Itselläni ei välttämättä liikene yhteenvedon tekoon aikaa, joten aiheesta kiinnostuneet voisivat pitää älämölöä tänne päin.

Jarmo

|====================
|    Jarmo Moilanen
|    Säräisniementie 250
|    91760 SÄRÄISNIEMI
|    S-posti: jarmom_at_netppl.fi

| Kotisivut: http://www.netppl.fi/~jarmom/index.htm
|====================


> Luulin, etten olisi haloja nähnyt marraskuussa, mutta muistuipa mieleen,
> että 22r näkyi Ruokalahden leijona-jahdissa 17./18.11. aamuyöstä (Leonidien
> ohessa)...
> Timo L.