Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jarmo Moilanen (jarmom_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 14.11.1999



Arvoisat halolistan lukijat...

Varsinkin ne "harvat" jotka myös raportoivat havaintojaan halojaostolle.

Koskapa allekirjoittanut joutuu työn vuoksi vaihtamaan maisemia tuonne Vaalan Säräisniemelle, Oulujärven länsirannalle, esittäisin tässä sellaisen pyynnön että lähettäkää kuluvan jakson (loka-marras) havainnot niin pian kuin suinkin heti ensi kuun alussa. Minulla ei ole hirveästi vapaata aikaa kuun alkupuolella UMin kirjoittamisen aikoihin ja siksi toivoisin materiaalin mahdollisimman pian kuun alussa. Olen lisäksi Helsingin suunnalla 4.12. asti.

Jos joku on tehnyt havaintoja tänä vuonna muttei ole lähettänyt niitä vielä jaostolle niin soisin saavani alkuvuoden havainnot niin pian kuin mahdollista jotta voisin listata ilmais-UMin arvoiset havaitsijat eteenpäin ennen tämän kuun loppua. Huom! Pelkästään parin kuukauden ajalta tulleet havainnot eivät tule riittämään... Toisaalta en tule vaatimaan sadan havainnon ylittämistäkään vaan vähäisemmätkin määrät riittävät. Tällä hetkellä pienimmät havaintomäärät jotka saattavat riittää (huom! _saattavat_ mutta eivät välttämättä riitä) ilmais-UMiin ovat alle 20 havaintoa tältä vuodelta mutta toisaalta muutamat yli 20 havainnon tehneet eivät luultavasti tule saamaan ilmais-UMia havaintojen "kausiluonteisuuden" vuoksi ja varsinkaan jos heiltä ei tule havaintoja lisää.

Eli jos lähetätte alkuvuoden havaintoja niin 27.11. asti ne voi lähettää vielä osoitteeseen:

Jarmo Moilanen
Vattukuja 14 as 14
90460 OULUNSALO Tuon päiväyksen jälkeen, eli 28.11 alkaen, minulle osoitettu posti kannattaa lähettää tilapäiseen asuinpaikkaani Somerikolle:

Jarmo Moilanen
Vuolijoentie 2096
91760 SÄRÄISNIEMI Jaoston vetäjyyden aion hoitaa vielä ensi kevään jakson verran ainakin. Mutta kaikki hommaa halajavat voivat toki alkaa funtsia asiaa sillä en tiedä vielä miten paljon minulla tulee olemaan aikaa hoitaa kyseistä hommaa ensi keväänä. Voi olla että uutta vetäjää tarvitaan jo ennen ensi kesää...

Eikun kylmää talvea ja jääkiteitä kaikille,

Jarmo

|=============================================

| Jarmo Moilanen
|   !!! osoite tulee muuttumaan pian !!!

| e-mail: jarmom_at_netppl.fi
| homepage: http://www.netppl.fi/~jarmom/index.htm
|=============================================