Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Lauri Kangas (epl.kangas_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 11.06.1999



päiviä,

tänään täällä espoossa näkyi epävarma 23° parheelia. lämpöä +23°C ja kaari näkyi ½ tuntia ilman allasivuavan häivääkään tasaisessa pilvessä. tämän jälkeen se hävisi noin puoleksi tunniksi ilmestyen n.15 minuutiksi takaisin. ilmestyksen jälkeen tuli 22r & CO (sivuavat), mikä tietääkseni on yleistä pyramidien jälkeen?

Näin ollen tämä olisi ensimmäinen tiedostettu havaintoni pyramideista, mutta huomasin tänään muutakin. Innostuin eilen tekemään simulaatioita Tapen kirjan simuloimattomista kuvista, ja tänään inspiraationi tavoitti myös omat kuvani. Rupesin simuloimaan mm. Ruotsissa kuvattua <http://www.angelfire.com/sk/halosivu/images/Reng22.jpg>"näytelmää" 27.5.1998 johon sisältyi himmeä 22 asteen rengas ja todella kirkas ja värikäs ylläsivuava. Tai niin ainakin luulin. Auringon korkeus oli 50-55. Huomasin, ettei ylläsivuava ole lainkaan tuon muotoinen noin korkealla auringolla, vaan sivuavien pitäisi näkyä täytenä. Rupesin simuloimaan pyramideja ja kappas! 23 ylempi tosiaan on tuon muotoinen korkeudella 52. Siis voin melko varmasti sanoa että kuvassa oleva kaari on 23 yp. renkaasta en ole varma, se on joko 22 tai 23. Asiaan liittyy vielä eräs koomillinen asia, nimittäin että kyseessä on ENSIMMÄINEN halovalokuvani!

Ja vielä kolmas asia. Oukusalolaiset tuttuni, Marjatta ja Ahti Pyörnilä lähettivät minulle Espanjassa toukokuussa kuvaamiaan haloja. Kuvissa näkyy 22r ja selvä horisontinympärisönkaari (!). Aika hyvä saalis satunnaishavaitsijalta



Lauri Kangas - epl.kangas_at_kolumbus.fi
"Vesi on kunnon halojuoma. Siitä ne halotkin syntyy"