Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Teemu Ohman (tohman_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 24.05.1999


Tervehdys, rakkaat alamaiseni!

Kuten monta kuukautta sitten kirjoitin UMi 2/99:ään, joka ehkä ennen juhannusta on jo lukijoillakin, vaihtuu halojaoston vetovuoro vähän etuajassa, eli käytännössä nyt. Kauan odotettu pikkuihme tapahtui, kun "Oulunsalon bold & hawkeyed" ja "inha halovampyyri", siis itse haloguru Jarmo Moilanen suostui ottamaan vastaan jaoston kumiankan ja kaiken sen mukanaan tuoman maallisen loiston ja kunnian. Havainnot ja kaikenmoinen jaostolle suuntautuva kommunikaatio tulisi siis suunnata Jarmolle tästä hetkestä lähtien. Osoite halot_at_ursa.fi kääntynee Jarmolle lähiaikoina, sitä ennen voinette käyttää omaa osoitettansa. Kaikkinensa Jarmon yhteystiedot ovat seuraavanlaiset:

	Jarmo Moilanen
	Vattukuja 14 as.14
	90460 Oulunsalo
	puh: 08-5209810
	email: jarmom_at_netppl.fi   

Minusta ette kuitenkaan täysin tule pääsemään eroon, sillä en aio vaipua täydelliseen koomaan halojen suhteen, vaan havaita säännöllisesti kakskakkosia (Jee, kakskakkoset on kivoja!), ja sitäpaitsi kirjoittanen vielä ehkä vielä tämän vuoden puolla ilmestyvän UMi 3/99:n "Yhteistyö on voimaa!" teema-Sauriin joitakuita todella huonoja puujalkavitsejä, sekä yritän täyttää edes osan lupauksistani. No, ehkä säästän teidät niiltä puujalkavitseiltä. Mutta nyt siis loppuu sähläys, kun itse mestari pääsee heiluttamaan Mooseksen sauvaa.

Onnea & menestystä, sekä kiitos ja näkemiin.

        Teemu

PS. Päällikön viimeinen päiväkäsky: Kaikki kynnelle suinkin kykenevät ensi viikonloppuna Helsinkiin ja Klaukkalaan haloihmisten riemujuhlaan!