Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Marko Riikonen (riikonen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 13.05.1999



Pitkän linjan (-60 luvulta lähtien) havaitsijalta Frank Nieuwenhuysilta tuli hengästyneen oloinen maili kovasta näytelmästä, joka oli miehen mukaan yksi hienoimpia mitä oli koskaan nähnyt. Perushyvää kamaa horisonttirenkaineen ja 120 saureineen oli taivaalla, kuin myös Lowitzia. Mutta näytelmän ehdoton helmi on tavallinen Parryn kaari auringon korkeudella 9 astetta! Kuulitte aivan oikein, matalan auringon Parry-komponenttia ei ollut näkyvissä. Tabulaarit pylväät ovat näemmä olleet taas massoittain liikkeellä. Ohtakehan on kuvannut Etelämantereella näytelmän jossa oli vastapuolella pelkät huippukirkkaat ja täydellisesti kehittyneet Trickerit, mutta ei diffuuseja ollenkaan. Tape simuloi homman muistaakseni tabulaareilla pylväillä. Ja Pekkolalla on kuva kuuluisasta 6.9.1985 näytelmästä jossa auringon päällä näkyy lowitzin kaaren yläosaa, joka vastaa tavallista Parrya, mutta ei näy matalan auringon Parrya vastaavaa lowitzin kaaren yläosaa, vaikka auringon korkeuden mukaan olisi pitänyt.

        Mutta. Frank otti välittömästi töistä vapaata kun kuuli Hesan möötistä ja tulee kuvineen Suomeen tuoksi viikonlopuksi. Jutellaan sitten asiasta lisää. Pitää kirjoittaa Tapelle että ottaa myös nuo Ohtaken kuvat mukaan.

        Riikonen