Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Marko Riikonen (riikonen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 11.05.1999



Tape tulee 28 toukokuuta Suomeen ja 29 kai olisi tarkoitus järjestää möötti Ursan toimistolla. Tarjolla tullee olemaan Tapen dioja Vostokilta, Navalta ja
Fairbanksistä. Toivottavasti myös Boulderin näytelmän kuvat samoinkuin Tapen kuvaamia halokummallisuuksia jotka viruvat arkistoissa sen vuoksi koska niitä ei osata selittää. Lisäksi Tape on valmis pitämään esitelmän uuden haloteoriansa käytöstä - vaatii miehen mukaan kohtuullisen paljon sekä kuulijalta että esitelmöitsijältä. Aivokuoret siis huippuvireeseen tuolloin.

        Tape toivoo myös pääsevänsä tapaamaan Ursan porukoita enemmänkin, eli mahdollisimman sankka joukkion tuoksinta olisi suotavaa. Minulla ei ole ollenkaan hajua kuinka suuri joukkio tänne olisi kaikenkaikkiaan tulossa, olisi kiva jos ne jotka tietävät tulevansa voisivat antaa jonkinlaista noottia tänne päin, se saattaa helpottaa meetingin järjestelyjä. Ulkomaistakin osanottoa on luvassa, sillä Hollannista on ainakin vanhan polven havaitsija Frank Nieuwenhuys tulossa, ehkä jotain muitakin heppuja.

        Mitä sitten meillä olisi annettavaa sen liskäsi että olemme kehoinemme ja mielinemme paikalla? Dioja toki katsellaan, jengi oletettavasti haluaa nähdä Chilen ja Resoluten sekä etelänavan (suomalaista) tavaraa, mutta pitäähän muutakin saada esille. Chilen tuloksista voisin ehkä kertoa tarkemminkin, simulaatioita näyttää diojen ohessa ja kertoa vähän taustoja. Entäpä miten olisi pieni ellipsihaloshow? Jokainen ottaa mukaan parhaimpia ellipsihalokuviaan ja pistetään ne yhteen kampaan ja projisoidaan valkokankaalle samalla kun jokaisen kuvan ottaja kertoo taustoja kuvista.

        En ole mikään möötinkien järjestelijähahmo, tämä olisi kyllä Yleisveikkomäkelän alaa, kunhan tässä yritin jotain hapuilla.

	Jees, ilmoitelkaa nyt jotain mikäli olette tulossa.
				T. Riikonen