Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Makela (pvtmakel_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 03.05.1999



3.5.

Olin suhteellisen aikaisin (noin klo 9) liikkeellä ja huomasin toki melko kehityskelpoisen halon:

22R,22y + pyrstölliset SAurit. Olin havaitsevinani epämääräistä Lowitz-efektiä vasemman SAurin ympärillä. En taida uskaltaa raportoida. Halo alkoi heiketä heti klo 9 jälkeen. Painuin sisälle työpaikalleni (joka on näin meidän kesken melko mahdoton halohavaitsemispaikka, hyvä kun ikkunastani näkyy edes taivas). Käväisin ulko-ovella ja huomasin ylläsivuavan kehittyneen, mutta ei ollut aikaa mennä katselemaan. Klo 12.30 lähdin ruokkikselle ja sielä hammaslääkäriin. Nyt taivaalla oli enää kirkas 22R, 22y, 22a -yhdistelmä, rengas oli vahva (randomia siis). Eli paras vaihe jäi näkemäti.

Saldo: 22R,SAur,22y,22a

28.4.

Onneksi oli viettämässä lomapäiviä. En viitsinyt heti raportoida, kun muut pääkaupunkiseutulaiset raportoivat kaiken olennaisen. Sain puhelinvaroituksen Pekkikseltä, kun taivaalla oli pitkä HR. Lähetin itsekin muutaman tekstiviestin eteenpäin. Sivuavat olivat kirkkaista. 46alla:nkin näin toinen niistä oli suhteellisen kirkas yhteen aikaa.

Saldo: 22R,22y,22a,22s,SAur,HR,*46a*

Muita viime aikaisia:

26.4. 22R, 22y

Eipä voi noita pari B-luokan näytelmää lukuunottamatta hurrata meikäläisen saloda, mutta täytyy ilahduttavasti todeta, että ainakin tuo nuorempi havaitsijasukupolvi on tsempannut aivan hirveisiin tuloksiin.

-VeikkoM-