Ursa   Listat   deepsky-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

deepsky-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä deepsky-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Juha Ojanperä (juha.ojanpera_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 28.07.2011Moi kaikki!

DS-jaoston perinteinen Syvä taivas -tapaaminen järjestetään tänä vuonna jo 19. kerran. Tapahtuman ajankohta on 23.-25.9.2011. Tapahtumapaikka on jo tutuksi tullut Tähtikallion havaintokeskus Artjärvellä.

Ohjelmassa on luvassa jälleen perinteisiä ohjelmanumeroita, kuten tietokilpailu, havaintokatsaus sekä jaostolaisten esitelmiä. Lisäksi tapaamisessa on mahdollista päästä katselemaan tähtiä Pohjoismaiden suurimmalla harrastajakaukoputkella! Kyseessä on tietysti Astrofox -niminen tähtitykki, jonka pääpeilillä on läpimittaa 91 cm!

Tähtikallio on hyväksi havaittu havaintopaikka, jossa taivas on varsin pimeä. Parhaimmillaan Tähtikalliolla on DS-tapaamisissa mitattu yli 21:n SQM -lukemia!

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse. Katso alustava ohjelmarunka ja ilmoittautumisohjeet täältä: http://ursa.fi/ursa/jaostot/deepsky/DS2011.html

Siispä nyt kaikki syvästä taivaasta kiinnostuneet ilmoittautumaan! Kaikki tapahtuman aihepiiristä kiinnostuneet harrastajat ovat tervetulleita mukaan tapahtumaan kokemustasosta riippumatta!

Terveisin,

Juha Ojanperä

--

Juha Ojanperähttp://juhansivut.pp.fi/Index

--

Tutustu Saunalahden edullisiin liittymiin osoitteessa http://www.saunalahtifi/