Ursa   Listat   deepsky-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

deepsky-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä deepsky-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Riku Henriksson (riku_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 15.08.2001  Hei

  Jälleen on tullut aika suunnata selain kipinkapin osoitteeseen http://tapaaminen.ermiksson.net tavoitteena ilmoittautua tämän vuoden ds-tapaamiseen! Sivulla on muunkinlaista lisätietoa, mutta mainittakoon tässä, että tapaaminen on 14-16.9.2001 ja paikkana on Laitialan leirikeskus parista viime vuodesta poiketen. Edellisesta tapaamispaikasta Laitialaan on tosin vain muutama sata metriä, jotenkin selkeät ilmat suosinevat kyllä meitä Laitialassakin :)

  Tapaaminen järjestetään jälleen yhteistyössä Kvadrantin kanssa ja osanottomaksu on näillä näkymin tuo 100mk jaostoon kuulumattomilta, jaostolaiset kuittaa Ursa.

  ps. Lähetelkääs juttuja EDL:n!!!

  pps. Hieno Cygnus oli, kiitoksia paikallaolleille. Topi voisi pistää vähän tännekin listalle juttua siitä projektista ja TEHDÄ SIITÄ ARTIKKELI, joka sitten julkaistaan sopivassa mediassa :)

  pss. Pahoittelen, että olen suurimman osan tapahtuman järjestelyajasta poissa maasta, mutta yritän kovasti silti tehdä töitä, että ds-tapaaminen olisi tälläkin kertaa menestys! Lisää aiheesta sitten syyskuun alkupuolella kun olen taas Suomessa. Riku Henriksson riku_at_ermiksson.net All that glitter is not gold  Vihilahdenkatu 11 A 3 Puh +358 3 255 6819 All that wanders is not lost  33900 Tampere GSM +358 50 3042977 http://riku.ermiksson.net