Ursa   Listat   deepsky-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

deepsky-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä deepsky-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

Kirjoittajan mukaan: Eero Jousikallio (josari_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 01.11.2002



Terve,

ja Kalvikin jätän toistaiseksi väliin. On noita kuljetusongelmia. Rajakylä on siellä äärireunalla ja näkyvyys on varmaan parempi kuin täällä Tikkurilan vieressä? Joskus toivoisi sellaista totaalista sähkökatkoa kuin joskus 70-luvulla oli sähkölakkojen yhteydessä. Näkyvyys kun paranisi varmaan yli 100%... tietysti taivaskelistä riippuen. Kuuta kun ei silloin kaipaisi... Tyydyn nykyiseen havannointipaikkaan ja odotan Artjärven valmistumista. Siellä kun ei valosaastekaan ole mainittavaa. Mitenkähän siellä saa sitten havannointiaikaa? Vai järjestävätkö osastot sitten omia havannointi-iltoja aktiivijäsenille? Tästä ei vielä ole projektin yhteydessä ollut mainintaa tai en vain ole huomannut.

toteaa
Eero


Eero Jousikallio    Phone: +358-9-873 6971    Mobile:  +358- 400-477175       Adress:  Sorakuja 4 F 61   01350     Vantaa   FINLAND        josari_at_kolumbus.fi                           josari_at_surfeu.fi