Tähtiharrastajien kesätapahtuma Cygnus 2015 pidettiin Tampereen ja Ylöjärven rajalla Torpan leirikeskuksessa.

Paikalla oli yhteensä 128 osallistujaa.

Tapahtumalauantaina järjestettiin yhteisretki Tampereen särkänniemen planetaarioon.

alnilam

Tapahtuman järjestäjänä toimivat Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ja Tampereen Ursa. Tapahtumaa tukivat Ursa Ry:n lisäksi Alnilam, Teknofokus sekä Rajala Pro-Shop.

Tapahtumaan liittyvää materiaalia

Cygnus 2015

Ajankohtaista

Etusivulla hieman tilastoja ja linkkejä materiaaliin.

Tapahtuma on nyt pidetty. Nämä sivut muuttuvat lähipäivinä arkistoversioksi. Mikäli haluatte omia kuvalinkkejänne tai vastaavia mukaan sivuille, ottakaa yhteyttä. Alkajaisiksi Jorma Kosken ryhmäkuva.

Sisämajoituspaikat ovat nyt lähes täynnä. Yhteismajoituksiin mahtuu vielä, mutta muuten huoneet ovat loppu.

Tapahtuman osallistumis- ja laskutustiedot on nyt toimitettu eteenpäin. Mikäli vielä haluatte tehdä muutoksia ruokailuihin tai vastaaviin, ne tulee tehdä paikan päällä tapahtumassa. Web-lomakkeen muokkausmahdollisuus toimii edelleenkin, mutta ruokailuja tai majoitusjärjestelyjä koskevat muutokset jätetään huomioimatta. Planetaarioretkelle voi vielä ilmoittautua heinäkuun alkuun saakka.

Muutamia kuvia alueesta lisätty leirikeskus-sivulle. Laskujen työstäminen ja lähettely alkaa ensi viikolla. Sisämajoitustilaa näyttää alustavasti olevan vielä jonkin verran, mutta määräajan jälkeen ilmoittautuneiden tulee maksaa majoitus paikan päällä.

Valokuvauskilpailun otosten lähettämisaikaa jatkettu. Vielä ehtii lähettämään kuvia, uusi viimeinen lähetyspäivä 7.6.2015. Lisätietoja valokuvauskilpailusivuilta.

Sponsoritiedot julkistettu.

Ohjelma julkaistu. Pieniä muutoksia voi vielä tulla. Ohjelmanjärjestäjille tiedoksi että perjantaille ja sunnuntaille on vielä tilaa.

Planetaarionäytöksen ohjelmasta hieman lisää tietoa, mm. esitettävän elokuvan traileri.

Olemme saaneet tietoja, että jotkut ilmoittautuneet eivät ole saaneet sähköpostiinsa ilmoittautumisen vahvistusviestiä. Mikäli näin käy, ilmoitathan siitä meille.

Majoitussivulle lisätty selventävä hinnasto. Ilmoittautumislomakkeeseen lisätty 0-4-vuotiaiden ikäryhmä. Lisäksi ilmoittautumislomaketta korjattu.

Tapahtuman sivut avattu.