[Mtj-l] Laitepäivät 2021- ohjelma

Olli-Pekka Joronen olli-pekka.joronen at kolumbus.fi
Ke Maalis 24 14:42:07 EET 2021


Terve

Laitepäivien ohjelma on nyt valmis. Kaikki esitykset pidetään lauantaina 10.4. Esityksiä voi seurata Zoomin kautta tai Youtubessa striimattua lähetystä. Tarkempia ohjeita tulee piakkoin tapahtuman nettisivulle. Ilmoittautuminen etukäteen ei ole pakollista mutta toivottavaa, jotta saamme jo ennakkoon tietoa kiinnostuksesta tapahtumaan tällä konseptilla.

Laitepäivien ohjelma:

09:00-09:30 Veikko ja OP: esitystekniikan valmistelua, ohjeita esittäjille ja kuuntelijoille ja päivan avauspuheenvuoro
09:30-10:00 Hannu Määttänen: Deep Sky Stacker -ohjelma kameran objektiivin piirtokyvyn ja kuvageometrian määrittämisen apuna, 30 min
10:00-11:30 Ari Haavisto: Kuu ja planeettakuvausvälineet, 1,5 h
11:30-12:00 Pekka Mikkola ja Jari-Pekka Savojoki: UrSalon etänäytöstekniikka, 30 min
12:00-13:00 Lounastauko
13:00-14:00 Janne Peltonen ja Petri Kotilainen: Radiopulsarit, 1 h
14:00-14:30 Allar Saviauk: Kaukoputken peilin valmistus yksikiteisestä piistä, 30 min
14:30-15:00 Juha Ojanperä: Karhukamera 2.0. - Karhukameran paluu!, 30 min
15:00-15:30 Kahvitauko 
15:30-16:15 Jari Saukkonen: Uuden astrograafin rakennusprojekti, 45 min
16:15-16:45 Jorma Ryske: CN-suodatin komeettakuvauksessa, 30 min
16:45-17:00 Hannu Määttänen: Vihreä välähdys, 15 min

Kaikki esitykset myös tallennetaan, editoidaan ja julkaistaan myöhemmin Ursan Youtube-kanavalla.

t. OP


Lisätietoja postituslistasta Mtj-l