Ursantaivaskanava-l -- Verkkosisältöjä koronaepidemian ajaksi

 

Tietoja listasta Ursantaivaskanava-l
Suomi

Tämä postituslista perustettiin koronaviruspandemian johdosta keväällä 2020 jolloin Ursa tuotti ja jakoi päivittäin verkkosisältöjä sosiaaliseen mediaan ja tämä postituslista luotiin, jotta sisältöjä voitaisiin jakaa myös sosiaalisen median ulkopuolelle. Verkkosisältöjen päivittäinen jakaminen lopetettiin kesäkuun alussa, ja nyt listalle tulee sisältöä harvakseltaan.

Listaa ei ole tarkoitettu keskusteluun, joten sille lähetetyt viestit eivät mene läpi. Ethän siis vastaa viesteihin! Mikäli haluat kommentoida viestien sisältöä, lähetä sähköpostia osoitteeseen tiedottaja@ursa.fi.

Nähdäksesi listalle aikaisemmin lähetetyt viestit, siirry Ursantaivaskanava-l arkistoon. (Nykyinen arkisto on vain listan jäsenten saatavilla.)

Listan käyttäminen Ursantaivaskanava-l
Postittaaksesi viestin kaikille listan jäsenille, lähetä viesti osoitteeseen ursantaivaskanava-l@ursa.fi.

Voit liittyä listalle tai muuttaa asetuksiasi allaolevassa kappaleessa.

Listalle Ursantaivaskanava-l liittyminen

Liity listalle Ursantaivaskanava-l täyttämällä oheinen lomake. Sinulle lähetetään sähköpostina vahvistuspyyntö, jotta voidaan estää muita tarpeettomasti sinun liittämisesi. Kun saat vahvistuksen, vastauksesi jää odottamaan listan pääkäyttäjän hyväksymistä. Sinulle ilmoitetaan pääkäyttäjän päätös sähköpostitse. Tämä on myös piilotettu, joka tarkoittaa, että listan jäsentiedot ovat tarjolla vain listan ylläpitäjälle.

  Sähköpostiosoitteesi:  
  Nimesi (vapaaehtoinen):  
  Voit antaa tähän salasanan asetustesi ylläpitoa varten. Tämä salasanan suojaus järjestelmässä on heikko, mutta se estää muita käyttäjiä pääsemästä tahattomasti listalla oleviin tietoihisi käsiksi. Älä käytä tässä samaa salasanaa, jota käytät tärkeiden asioiden suojaamiseen sillä salasana lähetetään tarvittaessa sinulle suojaamattomana sähköpostiviestinä.

  Jos et täytä salasanakenttää niin järjestelmä generoi automaattisesti sinulle salasanan. Salasana lähetetään sinulle sähköpostilla, kun olet vahvistanut listalle liittymisesi. Voit aina pyytää järjestelmää lähettämään salasanasi sähköpostitse, jolloin voit muuttaa omia postituslista-asetuksiasi.
  Valitse salasana:  
  Valittu salasana uudestaan:  
  Millä kielellä haluat ohjeet ja lomakkeet? Suomi  
  Haluatko vastaanottaa listan viestit päivittäisenä kokoelmana yksittäisten viestien sijaan? Ei Kyllä
Ursantaivaskanava-l Listalle liittyneet
(Liittyneiden lista on vain listan ylläpitäjän saatavilla.)

Syötä ylläpitäjän osoite ja salasana siirtyäksesi listalle:

Ylläpitäjän osoite: Salasana:   

Irtisanoaksesi itsesi postituslistalta Ursantaivaskanava-l, ottaaksesi salasanan muistuttaja, tai vaihtaaksesi liittymisasetuksiasi syötä liittymissähköpostiosoiteesi:

Jos jätät kentä tyhjäksi, sinulta kysytään sähköpostiosoitteesi


Ursantaivaskanava-l lista tiedottaja at ursa.fi ylläpitäjänä
Ursantaivaskanava-l ylläpito käyttöliittymä (vaatii valtuutuksen)
Yleiskuva kaikista ursa.fi postituslistoista

Delivered by Mailman
version 2.1.15
Python Powered GNU's Not Unix