Ursa ry

Ursan kannatusjäseneksi 2018

460,00 

lehtikannet_kaari_8

Kannatusjäsenen jäsenmaksulla tuet Ursan toimintaa.

Syntymävuosi *

Ursan tärkeimmät jäsenedut ovat kahdeksan kertaa vuodessa postiluukusta kolahtava Tähdet ja avaruus -lehti ja jäsenhintaiset kirjat ja kaukoputket.

Ursa välittää laadukasta ja ajantasaista tietoa tähtitieteestä ja lähialoilta. Ursa tarjoaa myös opastusta ja välineitä tähtiharrastuksen aloittamiseen. Kaikki tähtitieteestä, taivaan tapahtumien tarkkailusta tai yleisemmin luonnontieteistä kiinnostuneet uteliaat ovat tervetulleita Ursan jäseniksi harrastuneisuuden tasosta riippumatta. Valtaosa Ursan jäsenistä nauttii tähtitieteestä nojatuolissaan lukemalla lehtiä ja kirjoja. Ursan jäsenenä olet mukana tukemassa hyvää asiaa.

Jos valitset maksutavaksi laskun, lähetämme laskun postitse vuoden 2018 alussa.

Ursan jäsenyys maksetaan kalenterivuosittain. Jos liityt jäseneksi kesken vuotta, voit tiedot lähetettyäsi odottaa parin viikon sisällä postia Ursasta. Jäsenmaksu on sama kuin vuoden alussa liittyessä, mutta lähetämme sinulle kaikki kuluneena vuonna jo ilmestyneet Tähdet ja avaruus -lehdet, kun olet maksanut jäsenmaksusi.

Ursan jäsenenä tähtitieteeseen tutustuminen on helppoa

 • Saat kahdeksan kertaa vuodessa värikkään ja arvostetun Tähdet ja avaruus -lehden suoraan kotiisi.
 • Tähdet ja avaruus -lehden digitaalinen arkisto on käytössäsi. Arkistosta löydät vanhemmatkin lehdet aina vuodesta 2008 alkaen.
 • Saat Ursan kirjat jäsenhintaan noin 25 % normaalihintaa edullisemmin, kun ostat ne Ursan toimistolta, Ursan verkkokaupasta tai Kaisa-talon Rosebud-kirjakaupasta (Kaisa-talon Kirja & Kahvi, Vuorikatu 7, Helsinki).
 • Saat Ursan välittämät kaukoputket, kiikarit ja niiden varusteet Ursan toimistolta ja verkkokaupasta 10 % normaalihintaa edullisemmin.
 • Pääset Ursan kursseille jäsenhintaan.
 • Pääset Ursan Kaivopuiston tähtitornin aurinko- ja tähtinäytöksiin maksutta.
 • Sinulla on mahdollisuus hankkia käyttökoulutus, joka oikeuttaa Tähtikallion havaintokeskuksen laitteiden itsenäiseen käyttöön.
 • Saat käyttää Ursan kirjastoa, jossa on Suomen laajin valikoima yleistajuisia ja tähtiharrastajaa kiinnostavia kirjoja, lehtiä, diasarjoja, äänitteitä ja videoita.
 • Pääset halutessasi mukaan harrastusjaostojen toimintaan.
 • Lapset ja nuoret voivat osallistua nuorten kerhotoimintaan. Nuorille järjestetään myös kesä- ja talvileirejä.
 • Lisätietoa Ursan toiminnasta www.ursa.fi

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.