Ursa ry

Ursan jäsenyys lahjaksi 2018

46,00 

lehtikannet_kaari_8

Anna lahjaksi Ursan jäsenyys ja kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä Tähdet ja avaruus -lehti.

Lahjan antajan (maksajan) sähköpostiin lähetetään PDF-muotoinen onnittelukortti. Lahjanantaja voi itse antaa tämän lahjajäsenyyden saajalle.

Uuden jäsenen tiedot:

nimi *

Etu- ja sukunimi

katuosoite *

Vain katuosoite (esim. Kopernikuksentie 1)

postiosoite *

Postinumero ja -toimipaikka (esim. 00130 Helsinki)

syntymävuosi *

Vain syntymävuosi (esim. 1921)

Jos lahjan saaja on alle 18-vuotias, valitse edullinen nuorisojäsenyys.

Anna lahjaksi Ursan jäsenyys vuodeksi! Lahjan antajan (maksajan) sähköpostiin lähetetään PDF-muotoinen onnittelukortti. Lahjanantaja voi itse antaa tämän lahjajäsenyyden saajalle. Lahjavuoden jälkeen lasku jäsenyydestä lähetetään jäsenelle itselleen. Lahjan saajalla on oikeus kieltäytyä jäsenyydestä.

Ursan tärkeimmät jäsenedut ovat kahdeksan kertaa vuodessa postiluukusta kolahtava Tähdet ja avaruus -lehti ja jäsenhintaiset kirjat ja kaukoputket.

Ursa välittää laadukasta ja ajantasaista tietoa tähtitieteestä ja lähialoilta. Ursa tarjoaa myös opastusta ja välineitä tähtiharrastuksen aloittamiseen. Kaikki tähtitieteestä, taivaan tapahtumien tarkkailusta tai yleisemmin luonnontieteistä kiinnostuneet uteliaat ovat tervetulleita Ursan jäseniksi harrastuneisuuden tasosta riippumatta. Valtaosa Ursan jäsenistä nauttii tähtitieteestä nojatuolissaan lukemalla lehtiä ja kirjoja. Ursan jäsenenä olet mukana tukemassa hyvää asiaa.

Ursan jäsenyys on kalenterivuosittainen. Jos annat jäsenyyden lahjaksi kesken vuotta jäsenmaksu on sama kuin vuoden alussa liittyessä, mutta lähetämme lahjan saajalle automaattisesti kaikki kuluneena vuonna jo ilmestyneet Tähdet ja avaruus -lehdet sen jälkeen kun lasku on maksettu.

Huom! Toimitamme lahjaan liittyvät lehdet yllä olevaan kenttään ilmoitettuun osoitteeseen ja mahdolliset muut tilauksessa olevat tuotteet Kassa-sivulla antamaasi osoitteeseen.

 

Ursan jäsenenä tähtitieteeseen tutustuminen on helppoa

 • Saat kahdeksan kertaa vuodessa värikkään ja arvostetun Tähdet ja avaruus -lehden suoraan kotiisi.
 • Tähdet ja avaruus -lehden digitaalinen arkisto on käytössäsi. Arkistosta löydät vanhemmatkin lehdet aina vuodesta 2008 alkaen.
 • Saat Ursan kirjat jäsenhintaan noin 25 % normaalihintaa edullisemmin, kun ostat ne Ursan toimistolta, Ursan verkkokaupasta tai Kolmen sepän kirjakaupasta.
 • Saat Ursan välittämät kaukoputket, kiikarit ja niiden varusteet Ursan toimistolta ja verkkokaupasta 10 % normaalihintaa edullisemmin.
 • Pääset Ursan kursseille jäsenhintaan.
 • Pääset Ursan Kaivopuiston tähtitornin aurinko- ja tähtinäytöksiin maksutta.
 • Sinulla on mahdollisuus hankkia käyttökoulutus, joka oikeuttaa Tähtikallion havaintokeskuksen laitteiden itsenäiseen käyttöön.
 • Saat käyttää Ursan kirjastoa, jossa on Suomen laajin valikoima yleistajuisia ja tähtiharrastajaa kiinnostavia kirjoja, lehtiä, diasarjoja, äänitteitä ja videoita.
 • Pääset halutessasi mukaan harrastusjaostojen toimintaan.
 • Lapset ja nuoret voivat osallistua nuorten kerhotoimintaan. Nuorille järjestetään myös kesä- ja talvileirejä.
 • Lisätietoa Ursan toiminnasta www.ursa.fi

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.