Ursa ry

Tähdet ja avaruus -irtonumero, kuluva vuosikerta

8,80 

Tähdet ja avaruus -lehti esittelee tieteen uusimmat löydöt maailmankaikkeudesta sekä runsaasti lisätietoa ajankohtaisista tapahtumista. Lehdessä julkaistaan myös ajankohtainen tähtikartta ja kerrotaan mielenkiintoisimmista tulossa olevista taivaanilmiöistä.

Lehden numero *

Kirjoitä tähän haluatko uusimman numeron vai aiemmin tänä vuonna ilmestyneen lehden

Tähtitiede elää mullistusten aikaa muun muassa uusien havaintolaitteiden ja luotainten ansiosta. Tähdet ja avaruus -lehti esittelee tieteen uusimmat löydöt maailmankaikkeudesta sekä runsaasti lisätietoa ajankohtaisista tapahtumista. Lehdessä julkaistaan myös ajankohtainen tähtikartta ja kerrotaan mielenkiintoisimmista tulossa olevista taivaanilmiöistä.

Tähdet ja avaruus on tehty kaikille suomalaisille, jotka ovat kiinnostuneet tähdistä tai tähtitieteen viimeisimmistä uutisista. Lehti saapuu kahdeksan kertaa vuodessa Ursan jäsenille (myös yhdistyksille ja kouluille).

Lehti on ilmestynyt vuodesta 1971 lähtien. Vuoteen 1976 asti lehti ilmestyi Tähtiaika-nimisenä. Ursan jäsenet saavat lehden jäsenetuna.

Huom! Halutessasi tilata yksittäisen irtonumeron merkitse tilauksen lisätietoihin, jos haluat jonkin muun kuin uusimman numeron. Huomaa, että kaikkia vanhoja irtonumeroita ei ole enää saatavilla. Aikaisempien vuosien irtonumeroita voit tilata täältä.

>> Tähdet ja avaruus -lehden omat www-sivut
>> Liity Ursan jäseneksi ja saa Tähdet ja avaruus jäsenetuna

Mitat 29.0 x 22.0 x 0.5 cm
Tekijä

Ursa ry

Tuotekoodi

6414888635553

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.