Sky-Watcher Quattro-8ST

730,00 810,00 

Quattro-8 Steel Tube sopii erityisesti valokuvaukseen. Hinta sisältää vain putken (jalusta ja okulaarit hankittava erikseen).

Tilaustuote
Tiedustele Ursasta toimitusaikaa.

Poista
Kaukoputkien saatavuus talvella 2020-2021

Quattro-8 on valokuvaukseen optimoitu peilikaukoputki. Sen aukkosuhde (f-luku) on peräti 3,9. Pääpeilin halkaisija on 205 mm ja polttoväli 800 mm. Teräsrunkoisen kaukoputken omapaino on 9,5 kg. Saatavissa on myös hiilikuidusta valmistettu runko. Tällöin putken kokonaispaino on 1,5 kg kevyempi. Pääpeili on borosilikaattia, jonka lämpölaajenemiskerroin on hyvin pien, ja peilin muoto ja asento pysyy valokuvausta varten kohdillaan. Apupeilin kannattimet ovat paksuudeltaan vain 0,5 mm, joten tähtikuvat säilyvät terävämpinä. Kaksoisnopeustarkennin mahdollistaa kuvan helpon tarkentamisen myös kameran kennolle. Quattro-malleja on saatavissa myös 10- ja 12-tuumaisina. Quattro-kaukoputkiin on saatavissa mallille optimoitu komakorjain. Tiedustele Ursasta.

HUOM!
Tämä tuote ei sisällä jalustaa eikä okulaareja.

Paino 12.7 kg
Mitat 80 × 44 × 40 cm
Paino (ilman pakkausta)

9,5 kg

Tuotekoodi

10238

Apertuuri

205 mm

Polttoväli

800 mm

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.