Heikki Oja

Polaris

koulun tähtitieto

13,65 17,15 

Poista

Tule mukaan jännittävälle retkelle läpi tähtitaivaan maailmojen. Opit tuntemaan tähdet, galaksit sekä kaukaiset mustat aukot ja kvasaarit. Saat samalla perustietoja taivaan havainnoinnista, tähtien säteilystä, taivaankappaleiden liikkeestä ja suhteellisuusteoriasta. Lukuisat tehtävät auttavat syventämään tietojasi.

Kirjaa voi käyttää itseopiskeluun tai oppikirjana erilaisilla tähtitieteen kursseilla. Heikki Oja on tähtitieteen dosentti ja palkittu tietokirjailija.

Paino 0.329 kg
Mitat 25 × 17 × 1 cm
Tekijä

Sidontamalli

Sivumäärä

ISSN

ISBN

Painovuosi

2009

Painos

seitsemäs, uusittu painos

Alaotsikko

koulun tähtitieto

Alkuperäinen Julkaisuvuosi

Korjauksia

Korjauksia kirjaan

Valitse normaalihinta / Ursan jäsenhinta

,

Päätekijä

Heikki Oja

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.