Ursa ry

Liity Ursan jäseneksi

0,00 

Ursan jäsenet saavat mm. Tähdet ja avaruus -lehden kahdeksan kertaa vuodessa suoraan kotiin.

lehtikannet_kaari_8

 

Täytä uuden jäsenen tiedot alla olevaan lomakkeeseen.

Jäsenlaji *

Kalenterivuodeksi 2018

nimi *

esim. ”Matti Meikäläinen”, ”Kauriin lukio”

katuosoite *

esim. ”Kopernikuksentie 1A1”

postiosoite *

esim. ”12345 Otava”

Syntymävuosi

esim. ”1921”

Lahjaksi

Valitse tämä jos olet ostamassa jäsenyyden lahjaksi. Saat sähköpostiisi PDF-muotoisen onnittelukortin, jonka voin itse tulostaa tai lähettää lahjansaajalle. Lahjan saajalla on oikeus kieltätyä jäsenyydestä. Kirjoita yllä oleviin kenttiin lahjan saadan tiedot.

Ursan alaa ovat tähtiharrastus, tähtitiede ja sen lähitieteet. Jäsenyys oikeuttaa moniin etuihin, joista varmasti kärkisijoilla ovat Tähdet ja avaruus -lehden vuosikerta ja jäsenhintaiset kirjat ja kaukoputket.

Jäseneksi voit hyvin liittyä vaikka sinulla ei olisi alan tutkintoa, tähtikaukoputkea tai avaruusrakettia. Valtaosa Ursan jäsenistä nauttii tähtitieteestä nojatuolissaan lukemalla lehtiä ja kirjoja. Ursan jäsenenä olet mukana tukemassa hyvää asiaa.

Ursan jäsenyys maksetaan kalenterivuosittain. Jos liityt jäseneksi kesken vuotta, voit tiedot lähetettyäsi odottaa parin viikon sisällä postia Ursasta. Jäsenmaksu on sama kuin vuoden alussa liittyessä, mutta lähetämme sinulle kaikki kuluneena vuonna jo ilmestyneet Tähdet ja avaruus -lehdet, kun olet maksanut jäsenmaksusi.

Tekijä

Ursa ry

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.