Kuure, Kari A.; Kyröläinen, Juhani; Nyman, Göte; Piironen, Jukka

Katoavatko ufot

Ufoilmiön kriittistä tarkastelua

16,15 20,18 

Suomalaistutkijat ovat ottaneet ufot suurennuslasin alle. Kaksi tähtitietelijää, yksi psykologi ja yksi ufotutkija ruotivat kuuluisuutta saaneita ufotapauksia niin idästä, lännestä kuin kotimaasta.Esillä ovat Arnoldin teevadit, Coynen helikopteri, Petroskoin magneetti, tutkaenkelit, ihmisten sieppaukset, Pudasjärven ufot, …

Todistusaineistot käydään läpi tieteellisellä tarkkuudella. Huhujen, väärien tulkintojen ja pilojen takaa etsitään todellista ilmiötä.

Mitä jää tutkijoiden käteen? Ovatko vieraat olennot käyneet maapallolla? Vai katoaako koko ufoilmiö todisteiden puutteessa olemattomiin?

Tekijä

Kuure, Kari A.; Kyröläinen, Juhani; Nyman, Göte; Piironen, Jukka

Sidontamalli

nidottu

Sivumäärä

216

ISSN

0357-7937

ISBN

9519269673

Painovuosi

1993

Alaotsikko

Ufoilmiön kriittistä tarkastelua

Kirjastoluokka

15

Julkaisusarja

Ursan julkaisuja 48

Päätekijä

Kuure ym.

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.