Kantokassi kaukoputkelle

69,00 76,00 

Sisältä pehmustettu Oklop-kassi kaukoputken ja jalustan turvalliseen kuljettamiseen.

Poista

Oklop-kantokassilla kuljetat sekä kaukoputken ja jalustan yhdessä turvallisesti. Ulkopinta on vettä hylkivää polyesteriä. Kassin sisällä on 10mm-paksuinen vaahtomuovi pehmusteena, joka on pinnaltaan kuitukangasta. Kassin sisus on jaettu pehmusteella kahteen osastaan jalustan ja kaukoputken erottamiseksi. Molemmissa osastoissa on kahdet tarranauhat tavaroiden kiinnittämiseksi. Muut varusteet menevät taskuihin kassin keskustan pehmusteeseen.

Kassi soveltuu mm. seuraaville Ursan myymille kaukoputkille:
Skymax-102
Skymax-127
Explorer-130PDS ja EQ3-jalusta
Kaikki AZ-GTi-jalustalla olevat mallit (myös AZ-GOTO)
(- Explorer-150P/PDS ja EQ5-jalusta sopivat myös yhdessä tähän kassiin, mutta systeemin painon puolesta kantaminen ei välttämättä ole ergonomisesti suositeltavaa)

Paino 1.3 kg
Mitat 30 × 30 × 12 cm
Ulkomitat

100 x 34 x 25 cm

Tuotekoodi

8606108613085

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.