Sky-Watcher

Kamerapidike okulaariin

41,00 45,00 

Okukaariin kiinnitettävä kamerapidike

Okukaariin kiinnitettävä kamerapidike digitaalisen
kompaktikameran liittämiseksi kaukoputkeen okulaarin läpi kuvaamista varten. Sopii okulaareihin joiden ulkoläpimitta on 28-45 mm. Kuvan kamera ja okulaari ostettava erikseen.

Tämä teline sopii digipokkareille, mutta myös uudenmallisille kompaktijärjestelmäkameroille. Normaalit järjestelmäkamerat eivät mahdu telineeseen.

HUOM! Pidikkeen rungon ja kameran kiinnitysruuvin suurin etäisyys 62 mm. Ennen kuin tilaat, mittaa omasta kamerastasi etäisyys kohtisuoraan objektiivin uloimmasta osasta pohjan kiinnityskierteen keskikohdan tasolle. Tämä etäisyys ei voi ylittää 62 mm.

Mitat 24 x 13 x 11 cm
Tuotekoodi

50823

Tekijä

Sky-Watcher

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry

Ursa on Suomen suurin tähtitieteellinen yhdistys. Välitämme tietoa tieteestä ja tarjoamme selkeän ja asianmukaisen käsityksen maailmankaikkeudesta. Ursan jäsenet ovat kaikenikäisiä tiedonjanoisia ihmisiä ympäri Suomen.

Ursa julkaisee Tähdet ja avaruus -lehteä sekä tietokirjoja tähtitieteestä ja sen lähitieteistä. Hyvälaatuiset kaukoputket ja tähtikiikarit saat jäsenenä edullisemmin Ursan myymälästä. Tietämättömyyttä, toivottomuutta ja tylsistymistä vastaan tarjoamme kursseja, esitelmiä, kerhoja ja leirejä sekä Kaivopuiston tähtitornilla tähti- ja aurinkonäytöksiä.

>> Uskalla tietää, liity Ursaan.