Kirjaudu tai rekisteröidy

Yhteystiedot

Cygnus 2019:

Lisätietoja:
Cygnus-järjestelytiimi
c2019 ät ursa.fi

Laskut ja rahaliikenne:
Ursan toimisto
puhelin 09 684 0400
ursa ät ursa.fi

Tapahtuman puitteista

Valklampi. Kuva: Veikko Mäkelä.

Vehkarinteen leirikeskus tarjoaa Cygnus-tapahtumalle mukavat puitteet. Se sijaitsee Valklampi-nimisen järven rannalla. Alue on suhteellisen tiivis (noin 200×100 m). Koko keskus on tapahtuman aikana käytettävissämme.

Vehkarinne sijaitsee pienten järvien ja suhteellisen korkeiden mäkien täplittämällä alueella, noin 15 km Haminan kaupungista pohjoiseen entisen Vehkalahden alueella. Valklampi on kooltaan vajaan kilometrin kokoinen puhdasvetinen järvi. Leirikeskuksen pohjoispäässä on kuivaa mäntykangasta ja eteläpuolella kuusikkoa.

Alueella on päärakennus, jossa on erikseen tilat ohjelmaa ja ruokailua varten. Tuloaulaan sijoitamme info- ja myyntipisteen sekä kirpputoripöydän.

Sisämajoitustilat ovat rakennuksen toisessa päässä. Niiden yhteydessä on yhteisvessat suihkuineen. Lisäksi sisäsaunan pesutilat ovat hyödynnettävissä, vaikka itse löylytiloja emme käytäkään tapahtuman aikana, koska käytettävissämme on rantasauna. Käytettävissä on myös kuivaushuone. Majoitustilojen vieressä on myös pieni keittiö. Länsiseunustalla on tilava ulkoterassi.

Alueen eteläpäässä järven rannassa on saunarakennus, jossa on kaksi saunaa pukuhuoneineen. Lisäksi lähellä on pieni kappelirakennus, jota voimme käyttää pienryhmätyöskentelyyn ja sinne voi majoittaa tarvittaessa muutaman ihmisen lattiapaikoille.

Saunan ja kappelirakennuksen vieressä on laaja hiekkakenttä, jota reunustava nurmikko kelpaa hyvin telttailuun. Saunan ja päärakennuksen välissä on nuotiopaikka.

Alueen pohjoispäässä on runsaasti pysäköintitilaa. Lisäksi telttailijoiden on mahdollista viedä auto lähemmäs telttailualuetta.

Lisätietoja tapahtuman puitteista:

Nuotiopaikka sijaitsee saunan ja päärakennuksen välissä lähellä rantaa. Kuva: Toni Veikkolainen.
[Nuotiopaikka]
Pihakeinu kuuluu myös varustukseen. Taustalla pieni kappelirakennus. Kuva: Toni Veikkolainen.
[Pihakeinu]

Otsakkeen kuvat: Nasa, ESA, N. Smith (Kalifornian yliopisto, Berkeley), ja The Hubble Heritage Team (STScI/AURA)