Kirjaudu tai rekisteröidy

Yhteystiedot

Cygnus 2019:

Lisätietoja:
Cygnus-järjestelytiimi
c2019 ät ursa.fi

Laskut ja rahaliikenne:
Ursan toimisto
puhelin 09 684 0400
ursa ät ursa.fi

Ohjelma

Cygnuksen ohjelmassa on perinteisesti pitempiä ja lyhyempiä esitelmiä, työpajoja ja havaitsemista. Pyrimme järjestämään parituntisen erilaisten esittely- ja demopisteiden "basaarin" ainakin yhtenä päivänä. Mahdollisesti jotain pientä kurssintapaista saatamme kokeilla.

Järjestetyn ohjelman ohella on myös omatoimisesti omalla ajalla tutustuttavaa tarjontaa. Yritämme järjestää jonkinlaisen luontopolun. Pienimuotoista näyttelyntapaista voidaan harkita. Päärakennukseen järjestetään perinteinen kirpputoripöytä harrastustavaran myyntiä ja vaihtoa varten.Ohjelman tuottamiseen osallistuivat Ursan harrastusryhmät, tähtiyhdistykset sekä yksittäiset harrastajat.

Ohjelman kokoamisesta vastaa Cygnuksen ohjelmaryhmä. Jos haluat osallistua tapahtuman ohjelman järjestämiseen tai sinulla on ohjelmatoiveita ja -ideoita, ole yhteydessä Cygnus-järjestelytiimiin sähköpostitse.

Cygnuksen päiväkohtainen ohjelmarunko ilmestyy sivun vasempaan reunaan, kun ohjelmarunko alkaa hahmottua.

Vapaa-ajan ohjelmaa

Cygnuksella on mahdollisuus vapaamuotoisempiin vapaa-ajan aktiviteetteihin iltasaunomisineen sekä letun- ja makkaranpaistoineen.  Alue tarjoaa myös muita mahdollisuudet omatoimiseen ohjelmaan. Ainakin vieressä olevan Siliävuoren laki ja siellä oleva näkötorni on vierailemisen arvoinen kohde. Ympäristön metsäpolut tarjoavat myös mahdollisuudet omatoimiseen retkeilyyn.  Käytettävissä on myös pari soutuvenettä ja kanootti.

Otsakkeen kuvat: Nasa, ESA, N. Smith (Kalifornian yliopisto, Berkeley), ja The Hubble Heritage Team (STScI/AURA)