Sähköpostilistat


Liittyminen ja eroaminen

Ursan www-sivuilla on lomake, jolla voi liittyä tai erota listoilta.

Ursan muita listoja voit katsella täältä.

kirkkonummi-l

Uudet Komeetan jäsenet on toistaiseksi pyritty laittamaan tälle listalle Komeetan puolesta.

Kirkkonummen Komeetan sähköpostilista toimii ennenkaikkea Komeetan tiedotuslistana. Listalle liittyminen ei vaadi Komeetan jäsenyyttä. Viestit listalle lähetetään osoitteella kirkkonummi-l@ursa.fi. Viestit listalle täytyy lähettää samasta osoitteesta, mikä on sähköpostilistalla. Tämän ansiosta mm. listalle ei tule roskapostia.

Lähetä yksityiset kysymykset osoitteella Kirkkonummen.Komeetta@ursa.fi

komakallio-l

Komeetan aktiivien lista. Listalla voi keskustella havaintokeskuksen asioista, hallitusasioista ja muista asioista, joiden voi arvella kiinnostavan aktiivisia komeettalaisia.

Tälle listalle liitytään itse. Ohjeet ovat vastaavat kuin kirkkonummi-l -listallakin.

 

 

 

 

Ajankohtaista

Tapahtumia

Komeetan kerho
Kirkkonummen Komeetta kokoontuu maanantaisin klo 18-20 Volsissa entisessä koulussa vastapäätä Volskotia. tai kesäkautena läheisellä Komakallion havaintoalueella. Katso tarkemmin .

Esitelmät
Tiistaina 17.10. klo 18.30 on vuorossa FK Seppo Linnaluoto, jonka aiheena on Observatorion valtaus vuonna 1969. Paikka on Kirkkonummen koulukeskuksen auditorio. Katso tarkemmin.

Tähtinäytännöt
Tähtinäytännöt ovat 15.10. alkaen selkeällä tähtikirkkaalla säällä sunnuntaisin ja maanantaisin klo 19-21 Komeetan Volsissa olevassa tähtitornissa. Katso tarkemmin

Lastenkerho
Komeetan lastenkerho kokoontuu joka toinen tiistai klo 18.30-20. Seuraava kerta on 24.10. Mäkituvalla Kuninkaantie 5-7 A. Katso tarkemmin.
Illan pimettyä etelätaivaalla näkyy suuri Kesäkolmio, johon kuuluvat kirkkaat Lyyran Vega, Joutsenen Deneb ja Kotkan Altair.

Kirkas Venus näkyy aamuyön taivaalla. .

Satunnaisia eli sporadisia meteoreja näkyy parhaiten aamuyöstä elo-huhtikuussa. Pimeänä kuuttomana yönä niitä voi nähdä jopa kymmenkunta tunnissa. Revontulia näkyy Etelä-Suomessa muutaman kerran vuodessa.