Jäseneksi liittyminen


Komeetan jäseneksi voit liittyä esim. ilmoittautumalla sähköpostiosoitteeseen Kirkkonummen.Komeetta(a)ursa.fi tai puhelimella 09-2977001 tai 040-5953472 / Seppo Linnaluoto. Tarvitsemme nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi (jos on), syntymävuotesi ja puhelinnumerosi.

Jäsenmaksut

Vuosijäsenen jäsenmaksu on 20 euroa, alle 25-vuotiailta 10 euroa ja perhejäseniltä 5 euroa. Yhteisöjäsenen jäsenmaksu on 20 euroa ja kannatusjäsenen 100 euroa.

Säännöt

Yhdistysrekisterin hyväksymä sääntölistaus on liitteenä.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajankohtaista

Tapahtumia

Komeetan kerho
Kirkkonummen Komeetta kokoontuu maanantaisin klo 18-20 Volsissa entisessä koulussa vastapäätä Volskotia. tai kesäkautena läheisellä Komakallion havaintoalueella. Katso tarkemmin .

Esitelmät
Tiistaina 17.10. klo 18.30 on vuorossa FK Seppo Linnaluoto, jonka aiheena on Observatorion valtaus vuonna 1969. Paikka on Kirkkonummen koulukeskuksen auditorio. Katso tarkemmin.

Tähtinäytännöt
Tähtinäytännöt ovat 15.10. alkaen selkeällä tähtikirkkaalla säällä sunnuntaisin ja maanantaisin klo 19-21 Komeetan Volsissa olevassa tähtitornissa. Katso tarkemmin

Lastenkerho
Komeetan lastenkerho kokoontuu joka toinen tiistai klo 18.30-20. Seuraava kerta on 24.10. Mäkituvalla Kuninkaantie 5-7 A. Katso tarkemmin.
Illan pimettyä etelätaivaalla näkyy suuri Kesäkolmio, johon kuuluvat kirkkaat Lyyran Vega, Joutsenen Deneb ja Kotkan Altair.

Kirkas Venus näkyy aamuyön taivaalla. .

Satunnaisia eli sporadisia meteoreja näkyy parhaiten aamuyöstä elo-huhtikuussa. Pimeänä kuuttomana yönä niitä voi nähdä jopa kymmenkunta tunnissa. Revontulia näkyy Etelä-Suomessa muutaman kerran vuodessa.