Altair ry
Tähtitieteellinen yhdistys Keski-Uudenmaan Altair ry

Päivyri

        

Tähtiharrastuspäivä

Aika: La 27.08.2016 klo 12.00-23.00
Paikka: Järvenpää
Paikallinen tapahtuma
Kuvaus: Suomessa vietetään vuosittain, elokuun viimeisenä lauantaina valtakunnallista Tähtiharrastuspäivää. Päivän tarkoituksena on esitellä yleisölle tähtitieteen harrastusta ja juhlistaa harrastajien keskuudessa syyshavaintokauden alkua.

Tähtitieteellinen yhdistys Altair järjestää Tähtiharrastuspäivänä kaksi näytäntöä. Päivällä noin klo 12 - 15 aurinkonäytännön Järvenpään torin kulmilla ja klo 22 - 23 yleisölle avoimen havaintoillan Vanhankylänniemessä, uimarannan kioskin läheisyydessä. Järvenpään kirjastossa on nähtävillä yhdistyksen valokuvanäyttely 2.9. asti.

Vuonna 2016 päivän viettoon kutsutaan aktiiviharrastajien ja yhdistysten ohella myös tavallisia ihmisiä. Teitä, jotka nautitte tähtitaivaasta ja avaruudesta silloin tällöin olematta kuitenkaan varsinaisia alan harrastajia. Näin siksi, että tähtitaivas on kuitenkin meidän kaikkien yhteistä omaisuutta.

Ota itsestäsi ja ystävistäsi myös kuvia ja julkaise niitä sosiaalisessa mediassa hastägillä #tähtiharrastuspäivä. Käy myös katsomassa mitä muut julkaisevat.

lisätietoja: Matti Salo
puh: 050 337 0919
email: altair (a) ursa.fi


Päivyri | Tiedotus | Altair ry | Yhteystietoja
altair(a)ursa.fi

Sivupohjaa päivitetty 5.1.2008 matti.salo(a)ursa.fi
© Copyright Tähtitieteellinen yhdistys Keski-Uudenmaan Altair ry