Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Mäkelä (Veikko.Makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 13.06.2010



Eilen lauantaina 12.6. oli ainakin täällä etelärannikolla kohtalaiset tuulinen aamu- ja iltapäivä. Katsoin tuossa, että Vaisalan Vantaan sääpisteessä oli jopa 18 m/s puuskat tuossa klo 16.30 tienoilla. IL:n Kaisaniemen sääasemat luvuistakin osui silmiin 16 m/s puuska.. Keksituuli taisi kuitenkin pysytellä enimmäkseltään alle 10 m/s:in.

Mitään isompia tuulivaurioita en bongannut. Kotipihalla tuuli oli tiputellut koko joukon kuivempaa oksaa. Yksi puinen puutarhatuoli oli paiskautunut pöytää vasten ja huoltomiehen siivousvälineet olivat saaneet kyytiä.

Tänään bongasin Bulevardilla yhden irronneen markiisin, mahdollisesti eilisen tuulen tekosia.

Espalla Helsinki-päivän tilaisuuksissa oli kuulemma Veripalvelun telttakatos meinannut lähteä taivaan tuuliin.

Ihmeen hyvin katokset muuten pysyivät maassa. Talojen suojassa tuuli on vähän rauhallisempaa kuin kattojen tasalla, jossa liput liehuivat ihan suorina ja välillä tangotkin vääntyivät kaarelle.

-VeikkoM-

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html