Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Tomi Jutila (tombolotti_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 07.09.2007



Upean näköisiä pilvisalamoita tosiaan oulussa eilisiltana! Harmi vaan kun välkkeestä puuttui se suurempi agressiivisuus. Puokkarille jyrinät tuli parhaimmillaan noin 4-5 sekunnin viiveellä. Oli pakko kiikkua parvekkeen reunan yli että näkee keskustaan ja lännemmäksi :) Missäpäin tuli rakeita, itse en niitä nähnyt? Saipa vielä kerran tänä vuonna kuulla kunnon pauketta.

> Date: Thu, 6 Sep 2007 23:46:12 +0300> From: Harri.Junttila_ät_mail.suomi.net> Subject: Re: [myrskybongarit-l] Oulussa jyrähti ukkonen 6.9.2007 klo 16:28> To: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi> > noin 5mm rakeita tuli , ja näimpä hurjan pilvisalaman horosontista > horisontiin koko taivaan poikki ,> ja oli 5-6kertaa niin paksu kuin salama yleensä ja älyttömän kirkas> jyrinäkin tuli monessa osassa.> melko moinen rytinä ja pauke käy.> > Harri Junttila kirjoitti:> > jälleen jyrisee ukkonen oulussa klo 23 alkaen olen kiinnittänyt > > huomiota outoon rytinään , ja kun aukaisin tuuletus ikkunan ,> > niin ukkonenhan siellä paukkuu . hyvä äänieristys ikkunoissa , kun ei > > kuulu edes viereisen koulun äänet sisään.> >> >> > Harri Junttila kirjoitti:> >> Oulussa jyrähti ukkonen 6.9.2007 klo 16:28> >> katselin tuossa kun töistä tulin että kasvaapa pilvet synkän > >> näköiseksi , ja hämmästys oli suuri kun varoittamatta jyrähteli kun > >> menin ulkona käymään.> >> +14.7 näyttää lämmintä pohjois/itä puolella oleva mittari.> >>> >>> >> -- > >> Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***> >> Liittymiset ja eroamiset: > >> http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***> >> Listan www-arkisto: > >> http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html> >>> >> >> > -- > > Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***> > Liittymiset ja eroamiset: > > http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***> > Listan www-arkisto: > > http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html> >> > > --> Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***> Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***> Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html



Lataa NYT Windows Live Messengerin uusin versio! http://get.live.com/fi-fi/messenger/overview
--
Myrskybongareiden sdhkvpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html