Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Veikko Makela (veikko.makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 04.07.2006



Hei!

Ursan jaostojen Ursa Minor -lehti on myös myrskybongareiden käytettävissä. Viime aikoina lehdessä on myrskybongausasiaa (jopa sesonkiaikaan) ollut hyvin vähän tarjolla.

Monasti kirjoittelu täällä listoilla ja www-sivuilla jää aika lyhyeksi ja pinnalliseksi. Pitemmällä kirjoituksessa kuvien kera paperilehdessä voisi saada aikaan jotain konkreettisempaakin  tiedonvälitystä.. myös ydinharrastajajouko ulkopuolelle.

Ursa Minor on kuitenkin harrastajalehti, joten sen kirjallinen taso ei trarvitse olal huippuluokkaa. Tämän harhaluulon epäilen olevan monelle este ryhtyä kirjoittajaksi. Myöskään ei ole määrätty, että jaoston osuutta lehteen toimittaa jaostonvetäjä. Kyllä lehden oma palasta on kaikki jaostolaisten käytettävissä.

Seuraava deadline olisi 10.7. (ja sitä seuraava vasta 15.9.). Minulta saa tietoja, jos haluaa jotain Myrskynsilmä-palstalle kirjoitella. Jotain toiveita ja ajatuksia ja tulevaisuuden aiheita tuossa irc-keskustelussa tuli esille:

  • chaselle valmistautuminen
  • ukkosten valokuvaus
  • ukkostutkaimet
  • chase-kertomuksia (myös jotain kuvia voi lehdelle tarjota)
  • ukkostilanteiden analyysiä

Huom! Myös nettissä olevista kirjoituksista voi muokata lehteen sopivaa juttua. verkossa julkaisu ei ole este paperilal julkaisuun.

-VeikkoM-

--

Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi *** Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html *** Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html