Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Lauri Linjama (lauri.linjama_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 18.07.2005



Tervetuloa ja samalla korjaan tuon esittelyasian omalta kohdaltani.

Olen 36-vuotias luokanopettaja, juuri vaihtamassa paikkakuntaa Hämeenlinnasta Evijärvelle, joka uudella työpaikalla käydessäni otti minut vastaan huomaavaisesti kunnon pilvillä 13.7. itse ukkonen ja kovat puuskat painelivat Lappajärven yli hieman kauempaa.

Lapsuuteeni kuuluivat kesät Muuramessa, jossa Muuratjärven ukkosia tuli seurattua monesti. Tapa katsella taivaita ei ole minnekään kadonnut. Digin hankintaa olen aina vaan lykännyt, joten kuvia en ole nettiin järjestellyt ja skannailemaan vanhoja en viitsi ruveta.

Ja kiitos erityisesti Forssalle parin viikon takaisesta kunnon rajuilmasta, sain pikkurillin pään kokoisia rakeita päähäni kuin hauleja tankatessani Autokeitaalla. Taisivat muut katsella minua kuin kaistapäätä kun hymyilin haltioituneena. Matkani tarkoitus tuolle päivälle oli löytää ukkonen ja löysinkin sen, koko matkan Huittisista Tammelaan. Vau

Lauri J. Linjama    

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html