Ursa   Viestintä   Listat   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

myrskybongarit-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä myrskybongarit-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

timo.leponiemi_at_hidden_email_address.net
Päiväyksen mukaan: 27.05.2005



Kevätmyrsky kaatoi puita Savossa ja Keski-Suomessa

 Kuopio/Mikkeli,
 27. 5.
 (STT)   Voimakas tuuli kaatoi puita Keski-Suomessa, Etelä- ja Pohjois-Savossa perjantaina iltapäivällä. Useita pikkuteitä oli tilapäisesti poikki.

Pohjois-Savon hätäkeskuksesta kerrottiin, että vahinkoja oli ainakin Kuopion, Leppävirran ja Nilsiän alueilla. Kuopiossa tuuli heitteli myös erilaista roinaa moottoritielle.

Etelä-Savon hätäkeskuksesta kerrottiin, että Juvalla puu kaatui auton päälle. Alkuiltaan mennessä isommista vahingoista ei ollut tietoa.

Kova tuuli kaatoi puita myös maan keskiosissa perjantaina iltapäivällä. Hätäkeskukset kirjasivat iltapäivän aikana kymmeniä yksittäisiä vaurioita.

Sähkökatkoja Keski-Suomessa

Keski-Suomen hätäkeskuksen mukaan kovan tuulen aiheuttamia hälytyksiä oli varsinkin Jyväskylän seudulla ja maakunnan pohjoisosissa. Puita kaatui sähkölinjoille ja ajoväylille. Niistä seurasi myös paikallisia sähkökatkoja.

Jyväskylän Energian toimialueella puiden kaatumisesta linjoille syntyi kaksi alueellista sähkökatkosta. Häiriöitä esiintyi Keljonkankaan ja Ristikiven alueilla.

Kovan tuulen aiheuttamia vahinkoja kirjattiin Keski-Suomen lisäksi Pohjanmaalla, Etelä-Savossa, Pohjois-Savossa ja Pohjois-Karjalassa.

#16:43#

--
Myrskybongareiden sähköpostilista: myrskybongarit-l_ät_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/cgi-bin/majordomo?myrskybongarit-l&ro ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/myrskybongarit-l/summary.html