Ursa   Viestintä   Listat   ilmakeha-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

ilmakeha-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä ilmakeha-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: Jarmo Moilanen (jarmo.moilanen_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 31.08.2006



Moi,

Tiedoksi kiinnostuneille, seuraava Light and Color kokous pidetään 25-29.7.2997 Montanan Bozemanissa USAssa vain tunnin ajomatkan päässä Yellowstonen kansallispuistosta. http://www.optics.montana.edu/light&color2007.html

Kuten Piikin Jari tuossa yhdessä viestissä jo mainosti, amerikkalainen Tim Herd etsii kuvia valoilmiökirjaansa "Kaleidoscope sky" näyttäviä kuvia. Kirjaan tulee yli 100 värikuvaa ja ilmiöt kattavat hyvin laajasti halot, sateenkaaret, kangastukset, salamat, revontulet yms. Tim itse asiassa lähetti tiedoston jossa on halutut kuvat jo nimetty. Kirjan on tarkoitus ilmestyä syksyllä 2007. Kuvaehdotuksia hän haluaa nähtäville heikkoresoluutioisina versioina 20.9. mennessä. Lisätietoa voi siis kysyä minulta tai Jarilta ainakin. Luulen että eräät muutkin ovat Timin viestin saaneet. Tässä on oiva mahdollisuus saada omia kuvia kirjaan! Lisäksi suunnitelmissa on CD tai DVD kuvista jotka eivät mahtuneet kirjaan, nettisivu, kalenteria... Mitähän tuosta loppujen lopuksi tuleekaan? Viestistä saan ainain minä sen kuvan, että jonkinlainen rahasumma kuvien käytöstä olisi tiedossa.

Jarmo

--
Halojaoston ja ilmakehän valoilmiöiden jaoston sähköpostilista: ilmakeha-l_at_ursa.fi ***
Liittymiset ja eroamiset: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat.html ***
Listan www-arkisto: http://www.ursa.fi/ursa/viestinta/listat/ilmakeha2-l/summary.html

» halo-l [ät] ursa.fi -arkisto (1996-2005)
» ilmakeha-l [ät] ursa.fi -arkisto (1997-2005)