Ursa   Viestintä   Listat   halo-l   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

 

halo-l [ät] ursa.fi

viestiarkisto

Tämä halo-l [ät] ursa.fi-listan viestiarkisto. Huomaa, että voit vastata viesteihin tältä sivulta ainoastaan, jos olet jo liittynyt listalle.

» Listan/viestin loppuun

 

Kirjoittajan mukaan: JMPEKKOLA_at_hidden_email_address.net
Päiväyksen mukaan: 24.03.1997


Hei kollegat!

KOMMENTTI OULUN ELLIPSEIHIN Onnittelut pohjoiseen Jarkolle, Jarmolle ja Teemulle! Well done. Ennatyksellinen ellipsivyory viime viikoilta alkaa olla kasassa.

KOMMENTTI PAAKAUPUNKISEUDUN MAHTAVAAN DISPLAYHIN TANA AAMUNA Krista heratti minut 9:n aikoihin halytyspuhelinsoitolla (kiitos taas Krista ja Jouko!) Heille Espoossa koko display oli matalalla Helsingin suunnalla! Minulle taas se oli matalalla Espoon suunnalla! Nain vain lahinna mielettoman 120 sivuauringon ja HR:n patkan, sauria ja ehka vahan Lowitzia. Paattelimme puhelimessa pian etta se mieleton Saskatoon-tyypin LAATTAPILVI OLI SIIS ESPOON JA HGIN VALISSA! Sopii Sillanpaan kuvaukseen Lauttasaaresta. Kateeksi kay! Mutta hyva etta Mika sait sen purkkiin. Rukoillaan etta kuvat onnistuu. Riikonen ja Ruoskanen eri paikoista sai kanssa paloja naytelmasta, mutta nayttaa silta etta toist. tiedamme vain Sillanpaan olleen itse hurrikaanin silmassa.

Regards, Marko