Ursa   Cygnukset   Cygnus 2010   Infolista   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

Cygnusinfo

Kirjoittajan mukaan: Veikko Mäkelä (Veikko.Makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 08.08.2011



Hei kaikki, Cygnukselle osallistuneet!

Tämä viesti tulee kaikille cygnusinfo-listalla olleille sekä mahdollisimman monelle muulle osallistuneelle. Tämän jälkeen cygnusinfo-l@ursa.fi sulkeutuu.

Pari viikkoa on kulunut kesätapaamisesta. Kiitos vielä kaikille mukana olleille. Meitä oli kaikkiaan 114.

Kuvia ja tarinaa

Tapahtuman muistelusivulle http://www.ursa.fi/cygnus (tai myöhemmin http://www.ursa.fi/ursa/tapahtumat/c2011) on kerätty tietopaketti menneestä tapahtumasta.

Kuvia ja tarinaa -sivulle http://www.ursa.fi/cygnus/kuvia.shtml on kertynyt koko joukko linkkejä kuvagallerioihin, tapahtuman aikaisiin havaintoihin ja verkkokirjoituksiin. Näitä otetaan edelleen vastaan. Käykää tutustumassa.

Löytötavarat

Vielä muistutuksena: Datum-talolta löytyi mustat DLS-lenkkarit ja vihreä Toyota-pyyhe. Näitä voi tiedustella Ursasta (c2011@ursa.fi).

Muistot talteen

Ensi vuonna tulee kuluneeksi 25 vuotta ensimmäisestä Cygnuksesta. Aloitan projektin tapahtuman muistikuvien keräämiseksi. Erityisesti ennen digitaalista vallankumousta (1996 ensimmäiset www-sivut ja 1997 ensimmäiset digikuvagalleriat) edeltävältä ajalta puuttuu materiaalia, mutta maukkaita yksityiskohtia on myöhemmältäkin ajalta. http://www.ursa.fi/ursa/tapahtumat/cygnukset.html.

terveisin,
Veikko Mäkelä / Ursa