Ursa   Cygnukset   Cygnus 2010   Infolista   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

Cygnusinfo

Kirjoittajan mukaan: Veikko Mäkelä (Veikko.Makela_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 20.07.2011



Muutamia käytännön asioita Cygnuksella toimimisesta:

  • Cygnus-alueesta, liikkumisesta ja turvallisuudesta
  • Pelisääntöjä ja suosituksia
  • Säätila ja ukkosvaroituksia
    1. Cygnus-alueesta, liikkumisesta ja turvallisuudesta

Cygnus-paikat ovat julkisella alueella, jossa on liikennöityjä katuja. Ympäristössä on muitakin kuin cygnuslaisia.

Olkaa varovaisia ylittäessänne tietä. Humppilantie kulkee Tietotalon editse ja Kirkkotie tulee ylitettäväksi Datum-talolle mentäessä.

Elonkierto, jossa on toinen teltta-alueemme, on yleisölle avoinna. Telttailijoiden on syytä pitää arvoesineet lukituissa paikoissa tai mukanaan. Datumilla seuraamme kulkua ja ovet ovat pääasiassa suljettuina.

Cygnus on periaatteessa "yksityistilaisuus", johon pääsee ilmoittautumalla tapahtumaan. Siksi on tärkeää, että jokainen lunastaa Datumilla olevasta infosta nimikortin ja pitää sen näkyvillä Cygnus-pisteissä. Datumille päästämme vain nimikortillisia henkilöitä, jos emme teitä muuten tunnista.

Kartanon alueella Tietotalon vastapäätä on myös yksityisasuntoja,  joten emmehän tuota häiriötä yöaikaan alueella liikkuessamme.

http://www.ursa.fi/c2011/paikka.shtml

2) Pelisääntöjä ja suosituksia

Cygnuksen käyttäytymissäännöt on vanhat vakiot. Hillitty alkoholijuomien nautiskelu sallittakoon, mutta häiriötä toisille cygnuslaisille ja ulkopuolisille ei saa tuottaa.

Huom! Juomien vienti saunan löylytiloihin on kielletty. Saunaosaston mukavassa etutilassa voi nautiskella ja keskustella.

Sisämajoituksen urheilusaliin ei saa mennä ulkokengillä, myös ruoan ja juomien vienti sinne ei ole suositeltavaa. Näin siivouksen ja lattian suojaamiseksi. Aulatilassa voi oleskella ja ruokailla normaalisti, toki jälkensä siivoten.

Sisämajoituksessa on hiljaisuus klo 00-08. Aulatilassa voi keskustella normaalilla puheäänellä myöhemminkin.

Jokaisella Cygnus-osanottajalla on oikeus ja pieni velvollisuuskin valvoa, että mennään yhteisten pelisääntöjen mukaan.

3) Säätilasta ja ukkosvaroituksia

Tämänhetkinen sääennuste lupaa hellettä, joskin vaihtelevaa säätä. Lämpötila päivisin 22 - 29° (!) astetta, yölläkin noin 19°.

http://ilmatieteenlaitos.fi/saa/Jokioinen

Sade- ja ukkokuuroja on luvassa torstaista lauantaille. Huomatkaa, että ukkosten yhteydessä voi hetkittäin tulla rankastikin vettä ja seassa voi olla isojakin rakeita (huomatkaa, autoilijat!). Seuraamme tapahtuman aikana lähialueiden ukkostilannetta lähes reaaliajassa.

-VeikkoM-