Ursa   Cygnukset   Cygnus 2010   Infolista   ~   Etusivu   Haku   Uudet sivut  

Cygnusinfo

Kirjoittajan mukaan: Marko Myllyniemi (marko.myllyniemi_at_hidden_email_address.net)
Päiväyksen mukaan: 14.07.2010



Omatoimiruokailijat huom: Ruokasalin nurkasta löytyy ruoan valmistukseen sekä mikro että keittolevyt. Lisäksi löytyy kahvin- ja vedenkeitin. Ruoan valmistus- ja ruokailuvälineet tietysti kukin tuo mukanaan.

Yhteisruokailut ennakkoon tilanneet: saatte ruokailulipukkeet ilmoittautumisen yhteydessä, tarkistakaa, että on oikein. Ruokailulipukkeet jätetään ruokailuun tullessa ruokasalissa olevaan astiaan.

Lakeuden Ursan kioskista on pitkin päivää saatavissa kahvia, teetä, trippejä, tiivistemehua, pullaa, myslipatukoita ja karamelleja. Kioski toimii infopisteen ollessa avoinna.

Lakeuden Ursan iltabuffetti noin klo 20-22 tostaina, perjantaina ja lauantaina. Ostettavissa makkaraa, kahvia, teetä, mehua ja pullaa.

Perhesaunavuorot ovat varattavissa infopisteestä kunakin päivänä erikseen ja vuoro kestää n. tunnin verran perheeltä. Saunassa on kaksi osastoa joten kapasiteetti on 2 perhettä kerralla.

Uimassa kävijöiden kannattaa huomioida, että järven vesi on lievästi humuspitoista (turvepitoista), joten uinnin jälkeen kannattaa käydä suihkussa niin ei tarvitse loppupäivää raapia... ;)

Ja näin helteellä kannattaa huolehtia nestetasapainosta.

Terveisin,
Marko Myllyniemi
Lakeuden Ursa